avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Cum vedeti o astfel de situatie ? Justitia este ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Cum vedeti o astfel de situatie ? Justitia este indepedenta sau comandata politic?

Personal am aparat interesele unei Societati Comerciale in instanta, la fond am avut castig de cauza, pe drept intern si invocand si dispozitii CEDO, dispozitii pe care instanta de fond s-a si pronuntat.
Problema este urmatoarea;;; Autoritatea locala face recurs impotriva Sentintei;; "Stupoare", Tribunalul admite recursul si respinge pe fond "plangerea". Dar am facut o analiza de control asupra tuturor dosarelor ce au fost solutionate de acel complet de judecata. Ce credeti ca am sesizat in urma analizei?
Din 69 de dosare 8 au fost amanate pentru alta data iar 61 au ramas in pronuntare. Pronuntarile??? Acolo unde o autoritate declarase recurs impotriva unei Sentinte, solutia 'Admis recursul', iar acolo unde declara recurs
o persoana fizica sau persoana juridica, solutia era clara "respins recursul cu mentinerea secntintei"..!!! Ce parere aveti de astfel de solutionari? Justitia este indepenta ? Sau este comandata de undeva???:((
Intrebarea mea este totusi blanda... "Incotro Justitia Romaneasca???:(("
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 19:39, 7 Iunie 2020
O, nu inca nu am parcurs Apelul,,,ca, nu a comunicat nici Sentința istanța de fond. Pana la final mai este timp indelungat.. Oricum, in Românica noastra, cam așa decurg lucrurile. Judecatorii habar nu au,ca defapt grefierii, avocatii si consilierii juriști judeca procesele!!!!???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate adresa cedo? Manole Dumitru Manole Dumitru In cazurile in care, o autoritate abilitata incalca un drept unei persoane juridice, si in urma unei proceduri judiciare (control judiciar asupra actului ... (vezi toată discuția)
suprimarea dreptului la un "recurs", de catre instanta de fond..?? Manole Dumitru Manole Dumitru Modul cum s-a pronuntat JUDECATORIA-X, intr-o speta m-a determinat sa intru pe forum, lasand de fapt toate deoparte;;; Cum vedeti D-voastra o astfel ... (vezi toată discuția)
Reforma justiþiei;aportul avocaþilor. ungurha ungurha Apreciez că numai printr-o implicare efectivă şi prin contribuţia avocatului sub toate aspectele unei referome reale se pot obţine paşi siguri ăn acest ... (vezi toată discuția)