avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... OUG 199/2007
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

OUG 199/2007

BUNA ZIUA
SUNT ASOCIAT LA O SC IN ITALIA A CARUI ADMINISTRATOR ESTE CETATEAN ITALIAN , AM VANDUT UNEI SC IN ROMANIA UTILAJE IN VALOARE DE AP. 90000EURO ACEASTA A ACHITAT 80000EURO SI REFUZA SA ACHITE DIFERENTA AM INCEPUT UN PROCES PRIN OUG 199/2007 LA CARE SENTINTA ESTE "SE RESPINGE CEREREA " IREVOCABILA , EU ACESTE UTILAJE LE-AM PLATIT SI NU INTELEG DECE SA RESPINS SI IREVOCABIL CAND AM FURNIZAT UTILAJELE AM DAT FACTURA SI AM FACUT UN CONTRACT CARE DIN MOTIVUL DISTANTEI DUPA CE A FOST SEMNAT MI-A FOST TRIMISA PRIN FAX , NU AM AVUT INCA POSIBILITATEA DE A CITI SENTINTA CHEAR DACA SA DAT IN 08/09 SI NU STIU CE POT FACE IN CONTINOARE VA ROG SA MA AJUTATI CU UN SFAT
Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2011
bottacin, utilizator
Cel mai recent răspuns: bottacin , utilizator 15:10, 27 Septembrie 2011
MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE MAU AJUTAT AM SA URMEZ SFATURILE
SI MULTUMESC ECHIPEI AVOCATNET CA PUN LA DISPOZITIE ACEST SIT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces recuperare debit firma la tribunalul teleorman nicholas_rom nicholas_rom Buna Ziua, Am de recuperat o suma de bani de la o firma din Teleorman; am contactat Urban si Asociatii din toamna anului trecut sa se ocupe ei de caz. Prima ... (vezi toată discuția)
Executare masuri dispuse in proces verbal de contraventie TDorina TDorina In urma unei plangeri la OJPC ( Oficiul Judetean pentru protectia Consumatorului), acesta din urma a aplicat unei banci o sanctiune contraventionala si a ... (vezi toată discuția)
Cum se ataca o hotarare judecatoreasca intr-un recurs mary_nyk mary_nyk Buna ziua, In mai 2008 sotia mea a intentat actiune de divort, actiune care s-a incheiat in septembrie 2008. A urmat apoi procesul de partaj avand ca ... (vezi toată discuția)