avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... SECHESTRU ASIGURATORIU
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

SECHESTRU ASIGURATORIU

BUNA ZIUA
IN TOAMNA ANULUI 2010 AM FACUT UN SECHESTRU ASIGURATORIU PE NISTE UTILAJE PRORIETARUL SC DUPA SECHESTRU LE-A VANDUT CU TOT CU SC . AM INCERCAT UN PENAL DAR NU MI-A FOST ACORDAT , ACESTA A VANDUT MARFA SECHESTRATA SI NU MI-A PLATITO EU CE POT FACE ? MULTUMESC
Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2011
bottacin, utilizator
Cel mai recent răspuns: bottacin , utilizator 15:05, 27 Septembrie 2011
fapta constituie infractiune. Ati facut plangere penala?
fapta constituie infractiune. Ati facut plangere penala?
DA AM FACUT UNA LA PROCURATORA DAR A FOST RESPINSA " NU SE TRIMITE IN JUDECATA " ACUM AM MAI INCERCAT O DATA SPERAND CA VOM DA DE UN PROCUROR CARE VA INTELEGE CA O DATA CE NOI AM DAT ACCE MARFA IAR ACESTA NU A PLATIT A VANDUTO IN MOMENTUL IN CARE ERA UN SECHESTRU SI NU A ACHITAT DATORIA , ACESTA ESTE DE REA CREDINTA CI NU SA IMI RASPUNDA CEVA DE GENUL A VANDUT SOCIETATEA CU BUNURILE EU NU CRED CA POATE VINDE SOCIETATEA CU BUNURILE SECHESTRATE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru asiguratoriu pe utilaje Remus47 Remus47 Se poate institui sechestru asiguratoriu pe mijloace de productie ? Daca se pune sechestru ,pentru o creanta pe care o am la un furnizor, pe utilajele cu ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere razvan24 razvan24 intrebare:poate exec judecatoresc sa lase in custodie niste bunuri daca nu e instituit sechestru? (vezi toată discuția)
Adjudecatar persoana juridica delta95 delta95 Am adjudecat la o licitatie un apartament ca persoana juridica. La oficiul de cadastru mi s-a refuzat intabularea imobilului din cauza ca este un sechestru ... (vezi toată discuția)