avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... problema cu o firma de mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

problema cu o firma de mobila

Buna ziua.O sa explic pe scurt despre ce vorba.Acum catva timp in urma am achizitionat de la acea firma de mobila ,o camera matrimoniala.Comanda mi-a fost onorata dar nu in totalitate ,si de aproape 2 luni de zile ma tot amana .Mai au sa imi trimita la acea camera ,salteaua de la pat (este inclusa in pret) si o comoda.Mentionez de altfel ca pretul a fost achitat integral.Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: alin086 , utilizator 20:52, 3 Noiembrie 2011
Trimite-ti-le o notificare si solicitati sa isi respecte obligatia de a livra restul bunurilor comandate, in caz contrar veti declansa in instanta o cerere de reziliere a contractului din culpa lor, cu obligarea de a va restitui pretul si a achita daune-interese.
Deci va trebui sa fac asta la un avocat?
Eu as zice ca e rezolutiune si nu reziliere. In fine, nu cred ca asta e solutia.
As fi mai practic, o plangere la ANPC. Vor primi si amenda si vor fi obligati sa livreze deindata produsele lipsa.
Daca apreciati ca nu va puteti descurca cu redactarea acestor documente, cereti sprijinul unui avocat.
In aceasta plangere ce trebuie sa mentionez?

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,a depus cineva plângere la onjn ? cam în timp se ... Mariiii1594 Mariiii1594 Buna ziua ,a depus cineva plângere la ONJN ? Cam în timp se solutioneaza un caz? (vezi toată discuția)
Petitie online adresata institutiilor publice(anaf,politie, etc) ContSters384238 ContSters384238 Ce reprezinta petitia online din punct de vedere legal? Ce obligatii au institutiile primitoare? Ce drepturi au petitionarii? Este vreo legatura intre o ... (vezi toată discuția)
Raspuns inspectie judiciara danaa1 danaa1 Daca justitiabilul depune o plangere la CSM privind incalcarea legii 303/2004 de catre un magistrat,iar CSM va trimite inspectia judiciara spre cercetare,in ... (vezi toată discuția)