avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pierdut contract din 1960
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pierdut contract din 1960

Se doreste vanzarea unui apartament primit de la Stat in 1960. Actul de proprietate mai exista doar intr-o copie (nelegalizata). De unde se poate obtine in varianta originala? (mai exista si un PV de predare primire, poate tine acesta locul unui act de proprietate, insotit de CF, evident).

Multam!

Alte discuții în legătură

Proces verbal de adjudecare imobil din 1995 este titlu de proprietate? ContSters22096 ContSters22096 X a adjudecat in imobil in cadrul unei executari silite ... are o copie a pv de adjudecare pe care e aplicata o stampila a Notariatului de Stat (din anul ... (vezi toată discuția)
Duplicat acte apartament valentinpin valentinpin sal. Am si eu o problema am pierdut acte apartament momentan am doar o copie nelegalizata si nu stiu de unde sa scot un duplicat, mentiones ca apartamewntul a ... (vezi toată discuția)
Act proprietate pt apartament dana_white_flag dana_white_flag situatie: apartamentul este cumparat de la fostul ICRAL si este pe numele parintilor. avem contractul de vanzare-cumparare in rate, dovada platilor si ... (vezi toată discuția)