avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... COMPENSARE CU ORE LIBERE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

COMPENSARE CU ORE LIBERE

Buna ziua. In cazul compensarii orelor suplimentare cu ore libere platite, angajatorul nu ar trebui sa acorde cate un bon de masa pentru fiecare 8 ore suplimentare si compensate?Spun pentru fiecare 8 ore din cauza faptului ca se pot compensa de ex. 20 de ore suplimentare cu 20 de zile libere in care se considera cate o ora suplimentara compensata pe fiecare zi.
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 22:33, 11 Septembrie 2008
nornorica a scris:

.............
:-/ cine e m.sorin si de ce nu il lasati sa se exprime?Chiar mi se pare ca da raspunsuri mult mai bune decat unii juristi si avocati si cred ca e un complot contra lui .La economie-contabilitate-salarii-Subiect: medical angajat nou a dat raspunsuri mai corecte si exacte decat persoanele care il blameaza pe forum si pt asta aveti ca solutie cenzura???V-ati unit contra lui si l-ati determinat sa nu mai scrie pe forum???Asa se procedeaza????

Nu cred ca sunteti in masura sa trageti la raspundere pe cineva de pe acest forum.
Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona", aceasta practica nefiind acceptata in nicio comunitate online si conducand la stergerea tuturor clonelor.
Regulile prevazute in Regulamentul de postare nu sunt menite sa limiteze activitatea vreunui utilizator, ci doar sa impuna anumite standarde in ceea ce priveste modul de comunicare pe forum.
OK! ideea era ca nu este corect si apare si ciudat ca unele persoane care nu dau intotdeauna raspunsuri exacte si bine argumentate sa se uneasca impotriva alteia si sa nu ii permita sa se exprime liber.Motivul pt care a fost banat nu apare la sanctiuni si asta am vrut sa subliniez:lipsa de corectitudine a unora care pot sterge si bana useri fara motiv .Dvs v-ar placea sa fiti intr-o asemenea situatie?De ex eu doresc sa ii adresez cateva intrebari privat si sa-mi raspunda.Se poate?
V-am explicat motivul banarii lui .... username-ul lui era inainte mariussorin ....

Sanctionarea lui a fost luata de catre administratori. Daca doriti puteti lua legatura cu admin prin intermediul mesajelor privat.
elis a scris:

V-am explicat motivul banarii lui .... username-ul lui era inainte mariussorin ....

Sanctionarea lui a fost luata de catre administratori. Daca doriti puteti lua legatura cu admin prin intermediul mesajelor privat.

Bine,probabil si-a schimbat userul dupa ce a fost blocat.Eu as vrea sa iau legatura privat cu msorin sau mariussorin daca sunteti convinsi ca e acelasi .Ma intereseaza parerile lui.Este banat si accesul privat?
Ii puteti trimite mesaje private ...

Alte discuții în legătură

Inventar in caz de demisie leony2005 leony2005 Buna ziua Incepand cu data de 15.09 mi-am depus demisia la societatea la care lucrez, dar avand gestiune dansii au solicitat sa facem inventar, lucru pe care ... (vezi toată discuția)
Pontaj cu problema Doina Elena Doina Elena La un supermarket s-a schimbat programul din 8 ore/zi, in 12ore/zi cu 24 h pauza (o zi da una nu). Statul de plata se face cu 8 ore/ zi, adica prezenta: 21 ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa vasile13 vasile13 Conform legii 142/1998 la articolul 5 alineat 2 "angajatorul distribuie, pe salariat, un numar de tichete de masa corespunzator numarului de zile lucratoare ... (vezi toată discuția)