buna seara ...tuturor!
as avea si eu o intrebare...nu prea potrivita pentru acest moment...dar...totusi: stie cineva cand se vor mai face inscrieri pentru inm?sau..in ce perioada se va da examen?
multumesc anticipat!
Andrew, chiar nu vrei sa ne slabesti? Posteaza si tu ceva interesant, sau macar haios. Nu ne mai plictisi cu mesajele tale despre corupti si cum lupti tu impotriva sistemului. Mai bine, fa o vizita la cabinet, ca ai nevoie de un mic control. Sau intra in politica. Te primesc aia cu bratele deschise. Sunt in plina campanie si au nevoie de ceva oameni cu priza la mamaile de la tara care pun stampila dupa cum zice dom' primar. Daca stii sa si zambesti, esti omul lor.
Am intervenit in topic intrucat si asa e facut varza si in plus, urmaresc cu interes sa se mai posteze cate ceva ce ar avea legatura cu titlul topicului, nu despre cum esti tu Praslea cel Voinic si bati zmeii. Nu vreau sa mi se umple casuta de mail cu instiintari ale mesajelor tale plictisitoare.
Iti multumesc anticipat pentru intelegere si am sa inteleg perfect daca nu imi raspunzi.X-(
Da stimabile, ai dreptate, tara aceasta nu are nevoie de oameni cinstiti ca mine sau ca altii, ci are nevoie de oameni care sa-i controleze, manipuleze, ingenunchieze.
Incetul cu incetul poate se va schimba fata acestei tari.
Nu mai are rost sa comentez.
Bafta la invatat !
Stimate Coleg!
Examenul de admitere la INM constă în mai multe probe.
Una din aceste probe este cea de raţionament logic, iar alta de psihologic.
Am văzut surprize şi la case mai mari.
Vorba ta: nu are rost să mai comentezi.
Spor la învăţat!!!
Andrew, parca ai fi un robotel care s-a defectat si repeta la infinit lucrurile pe care a fost setat sa le spuna. Ti s-a stricat mansarda? Are dreptate un coleg (nu dau nume) care face referire la examenul de rationament logic si cel psihologic. Ce ti-am scris eu si ce mi-ai raspuns tu. X-(. Asta e ultima mea postare off topic. Dar daca tu insisti, am sa iti creez un folder special pentru tine, unde poti intra zilnic si te poti lauda cum ai mai taiat un cap sau o coada de zmeu. Si promit ca atunci cand nu am nimic mai bun de facut, am sa intru sa ti le citesc.
Nu mai are rost sa comentezX-(#-o.
Inteleg foarte bine ce fel de dreptate vei face tu daca ajungi Magistrat.
Fii in continuare la fel si tara te va rasplati cu aceiasi coruptie, ignoranta, iresponsabilitate, incompetenta, minciuna,manipulare, hotie, etc
Am terminat subiectul.
Enjoy your learning !
Admitere inm 2012
mmady
M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)