avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare cim?!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare cim?!

va rog daca se poate un raspuns!
daca in cim este prevazut un program de lucru "in ture" si exista deja un grafic de lucru in acest sens pe luna in curs poate seful de compartiment sa decida, fara a motiva, modificarea graficului de lucru in sensul ca" de azi vii sch2 si nu mai faci sch 3"? nu inseamna o modificare a cim?
in concret :am fost ieri sch 3(-22h-06h) si la ora 7h 30 am fost sunat sa ma prezint la servici sch 2 adica la ora 14.
va rog un raspuns in timp util daca se poate...
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:03, 15 Septembrie 2008
Incercati sa aplanati conflictul pe cale amiabila.
Dreptul la egalitatea de sanse si tratament si la demnitate in munca, in cazul dvs. mi se par exagerate. Cred ca realitatea ar putea fi cu totul alta.
In schimbul 3 erati asa de ocupat ca nu puteati sa faceti curatenie unde vi s-a spus? Poate femeia de serviciu era bolnava sau in concediu de odihna.
imi cer scuze .am crezut ca acordati sfaturi juridice, nu de comportament.era o problema de principiu iar nu de lene .va asigur ca mi-am gasit alceva de lucru mult mai util si am trecut si in caietul de raport.mi-am ocupat timpul de lucru.fiat justitia et pereat mundus?!
E problema dvs. daca aplicati sau nu sfaturile noastre. Eu nu v-am dat un sfat juridic ci unul practic pentru a va rezolva problema.
Ma bucur ca studiati legile si incercati sa vi le insusiti cat mai bine pentru a va fi de folos. Dar de aici si pana a impune cuiva sa fie de acord cu dvs. e cale lunga.
Sa fiti sanatos!
va multumesc! imi cer scuze daca am parut infatuat. tonul ironic din replica d voastra pe fondul supararii si oboselii mele
....nu doream sa fiti de acord cu mine cautam o rezolvare convins fiind ca am dreptate.calea amiabila am parcurs-o cu ceva timp in urma.
mult succes!
Cum s-a decis schimbarea programului dvs., verbal sau prin decizie scrisa?
Daca este prin decizie care este motivatia scrisa , nu cea verbala?
Este pentru o anumita perioada schimbarea sau este permanenta?
Pentru un raspuns cat mai aproape de ceea ce va intereseaza este nevoie de amanunte

Alte discuții în legătură

Incercare concediere abuziva elenajaad elenajaad Buna ziua! In luna nov2008 am primit de la angajator oferta de desfacerea cim cu acordul partilor in sch 1 sal compensatoriu. Am refuzat. Nu pot desfiinta ... (vezi toată discuția)
Spor de noapte vasianp vasianp Numele meu este V. Petru de profesie electrician medie tensiune.Serviciul meu se desfasoara in ture de trei schimburi astfel; 07.00-15.00 sch 1 15.00-23.00 ... (vezi toată discuția)
Solicit sprijin urgent ContSters23466 ContSters23466 In data de 5 martie 2010 seful mi-a comunciat ca in perioada 8 - 12 martie 2010 voi veni la munca tot schimbul 2 ca si in perioada 1 - 5 martie 2010. I-am ... (vezi toată discuția)