avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie nou nascut!!!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie nou nascut!!!

am o dilema:am cim p perioada det incepand cu data de 26.09.2011,inainte am mai lucrat dar tot cu intreruperi,o luna cim 2 saptamani somera si tot asa,as vrea sa stiu daca idemnizatia de nou nascut se acorda in aceste conditii,ex raman insarcinata peste o luna ,doua si mi se prelungeste automat cim???sau care ar fi conditiile?! poate sa ma de afara sau sa neprelungeasca cim p peroada det?rog detaliat sa mi explice conditiiile cu cim p perioada det!!!!ms anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: crystyana25 , utilizator 15:08, 2 Octombrie 2011
1. Plata impozitelor si a contributiilor nu va ajuta sa beneficiati de indemnizatia pentru CCC.
2. Va ajuta numai obtinerea de venituri profesionale impozabile, asa cum am spus mai sus.
3. Dupa incetarea CIM puteti incerca sa incheiati un alt CIM cu timp partial (1 ora pe zi sau pe saptamana), numai sa fie un venit salarial (nu conteaza cat).
multumesc pt lamuriri tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare pe perioada determinata ale cismas ale cismas Sunt insarcinata de o luna si sunt angajata pe perioada determinata, expira contractul in 16.02.2011.O sa mai primesc idemnizatie pentru copil? (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate si concediul de cresterea copilului jbertinik jbertinik Buna ziua, Am si eu o problema de lamurit: Sunt insarcinata in luna a 6-a, sunt angajata din 2009 ca pfa la o firma, iar din februarie 2012, cu contract de ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie crestere copil roxirox roxirox Buna ziua, Sunt insarcinata din mai 2015 si vreau sa stiu daca am dreptul sa primesc indemnizatie crestere copil avand in vedere ca trebuie sa fi realizat ... (vezi toată discuția)