avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imputernicire \"de mana\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imputernicire "de mana"

Datele problemei: Mama (internata la azil; cu sot decedat) face o imputernicire "de mana" unicului fiu pentru a putea vinde un apartament pe care sunt ambii proprietari. Cu 2 martori, dintre care unu este avocat.
Intrebare: Este valabila acea imputernicire in fata unui notar? Sau acea imputernicire de mana poate fi ulterior legalizata la un notar? Mama, cea care imputerniceste pe fiu, neputandu-se deplasa. Avand in acest sens un certificat medical.

Multam!
Cel mai recent răspuns: Dekan Andrei , Consilier juridic 16:15, 3 Octombrie 2011
Greseala grava de tipar se datoreaza autocorectiei editorului de text dintr-un mail. :">
Imputernicirea trebuie redactat si legalizata la notar.
Ultima modificare: Luni, 3 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator
Am inteles... Stie cineva cat dureaza aproximativ procedura de numire a unui curator?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire banca de catre titular cu handicap AdelinaH AdelinaH Buna ziua. Sunetm doua surori si acum peste 10 ani, cand eu eram casatorita, mama a deschis un depozit la o banca si a imputernicit-o doar pe sora mea. Dupa ... (vezi toată discuția)
Procura speciala cyan cyan cum pot obtine o procura sau imputernicire prin care sa o pot reprezenta pe mama mea care se afla internata in spital si nu poate fi deplasata fiind ... (vezi toată discuția)
Mama a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. acum ea într-un azil, ce pot face pentru a scoate alte acte? FlorinChiva FlorinChiva Bună ziua. Mama mea a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. Proprietari au fost ea și tatăl me care a decedat. Nu s-a făcut moștenire după ... (vezi toată discuția)