avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutor! Fondul de rulment este optional sau nu...pana ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutor! Fondul de rulment este optional sau nu...pana la urma?

Fondul de rulment este pana la urma obligatoriu sau nu? Pot sa nu il platesc....si daca da in baza carei legi?
Adiministratorul a inclus pe listele de cheltuieli fond de rulment fara a avea acordul prealabil al proprietarilor? e corect?
Pot sa nu il platesc? ....
Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede...
Multumesc
Cel mai recent răspuns: +×÷= , utilizator 18:40, 23 Februarie 2018
Cum este incasat la Dv. in asociatie fondul de rulment, in rate sau suma totala?
Din 2005 pana acum a fost vreodata pus pe liste, ca sa luati la cunostinta?

Nu puteti sa stiti decat daca aveti o fisa de apartament in evidenta administratorului si ati putea s-o consultati sau daca va este scris pe chitanta "fond de rulment".

E greu de aflat, avand in vedere comportamentul administratorului.
Fondul de rulmenti este normal sa fie tinuti la banca ? atunci administratorul cum plateste facturile in avans mentionez ca nu exista restantieri atunci este normal ca bani sa fie blocati in banca astept raspuns va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 23 Februarie 2018
+×÷=, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizari in cadrul asociatiei de proprietari AsociatiaMihaiViteazuTV1 AsociatiaMihaiViteazuTV1 Cum se pot aplica penalizari in cadrul unei asociatii de proprietari? (vezi toată discuția)
Calcul penalizari adriandanciu90 adriandanciu90 Buna seara. Daca prin adunarea generala s-a stabilit un procent de 0,1% pe zi de intarziere incepand cu prima zi de dupa expirarea celor 50 de zile de la ... (vezi toată discuția)
Penalitati la intretinere luminita ursu luminita ursu am ramas restantiera la intretinere este legal ca sa fie penalitatile mai mari decat restanta asta in conditia care eu mi-am luat angajamentul de-a a plati ... (vezi toată discuția)