avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale credit cu garantie imobiliara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

credit cu garantie imobiliara

pe scurt......
am infintat o s.c. in 07.2008 activitate transport
acum vreau sa fac un credit pe societate la o banca oricare , care-mi da posibilitatea sa girez cu un apartament
stie cineva daca pot face lucrul asta fara ca sa mi se mai ceara balante bilanturi si toate cele?
apartamentul este cumparat de mine pe numele bunicii mele care are varsta de 71 de ani si nu stiu daca mai are drept legal sa faca credit
suma de care am nevoie este de 30.000 de euro
multumesc anticipat pentru raspunsuri si poate si pentru idei
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 22:25, 15 Septembrie 2008
Pentru a obtine un credit aveti nevoie de doua coordonate: garantia si imprumutatul.
Partea cu garantia inteleg ca este in regula - atat timp cat bunica dvs e de acord sa ipotecheze apartamentul cumparat pe numele ei :)
Aspectul situatiei imprumutatului este mai dificil, dar nu imposibil de rezolvat: puteti opta pentru un credit pe persoana fizica - daca dvs ca persoana fizica indepliniti conditiile de creditare ale bancilor - daca indepliniti conditiile generale ( fara "buline" la Biroul de Credit, varsta corespunzatoare) si aveti venituri demonstrabile si accetapte de normele lor - salarii, chirii, dividende si cam atat de obicei, sau pentru un credit pe societate.
Exista numeroase produse bancare asa-zise "start-up", pentru afaceri care abia au fost lansate. Inarmati-va cu un plan de afaceri fara cusur, cu actele garantiei (creditele cu garantie imobiliara sunt mai usor aprobate) si un discurs cat mai convingator;)
In nici un caz nu vi se va acorda credit pe firma fara sa prezentati deloc aceste documente - ultima balanta si ultimul bilant (desi il veti avea abia in decembrie 2008) - este exact ca si adeverinta de salariu pentru o persoana fizica:(
Ultima modificare: Luni, 15 Septembrie 2008
Diana Persa, Avocat
va multumesc tuturor care mi-ati dat sfaturi si idei.....
astazi am fost la banca si dupa ce am spus ceea ce este de fapt, mi s-a sugerat sa fac un credit pe persoana fizica....e mult mai simplu.

multumesc tuturor inca odata......unele idei chiar mi-au prins bine

succes tuturor in indeplinirea doerintelor!
cipry_trans a scris:

va multumesc tuturor care mi-ati dat sfaturi si idei.....
astazi am fost la banca si dupa ce am spus ceea ce este de fapt, mi s-a sugerat sa fac un credit pe persoana fizica....e mult mai simplu.

multumesc tuturor inca odata......unele idei chiar mi-au prins bine

succes tuturor in indeplinirea doerintelor!


Spor la treaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rambursare credit - raporturi juridice conexe leontea leontea Sunt fericitul beneficiar al unui Contract de garantie reala imobiliara pe sume de bani viitoare, in scopul garantarii indeplinirii obligatiilor ... (vezi toată discuția)
Prima casa teomari teomari Buna ziua! Sunt maritata din iunie 2011, iar sotul meu are un apartament pe numele lui in Ploiesti.Incercam sa vindem acest apartament, dar nu am reusit pana ... (vezi toată discuția)
Datorii societate catre asociat unic arp arp Buna ziua, am urmatoarea situatie: sunt asociat unic si am creditat societatea cu o suma de bani, aproximativ 300000 lei. Societatea a achizitionat 2 ... (vezi toată discuția)