avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Este necesarã înregistrarea traducãtorului ...
Discuție deschisă în Traduceri

Este necesarã înregistrarea traducãtorului autorizat la O.N.R.C.?

In cazul in care sunt traducator autorizat de Ministerul Justitiei si functionez ca PFA in baza faptului ca m-am anuntat direct la Administratia Finantelor Publice de sector, mai este necesar sa ma inscriu si la Registrul Comertului? Care ar fi avantajele si dezavantajele?
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 13:19, 13 Octombrie 2011
Ca profesie libera traducatorul se inregistreaza numai la fisc.
Deci pot sa-mi decontez platile facute catre alte PFA, fara sa fiu inregistrat la Registrul Comertului sau am vreo restrictie?
Se pot deconta platile catre alte PFA fara nici o restrictie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator autorizat-pfa sau pfi? danar122 danar122 Buna ziua, Un traducator autorizat de Ministerul Justitiei, cu CIF de la Finante, neinregistrat in Registrul Comertului, ce statut are- Persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Baza legala efectuare traduceri alinda2 alinda2 Buna ziua. Posed autorizatia de traducator eliberata de Ministerul Justitiei in anul 2000, insa am lucrat in domeniu doar pe baza de contract de munca (adica ... (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator- impozit cristhalia85 cristhalia85 Buna, am primit de curand autorizatia de traducator si as dori sa stiu daca dupa ce o inregistrez la tribunal si nu am venituri trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)