avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Neacordare acord bransare la reteaua de distributie de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Neacordare acord bransare la reteaua de distributie de gaz.

Am si eu urmatoarea problema:

In cazul in care proprietarul instalatie de alimentare cu gaz a complexului de partamente nu este de acord cu brbasarea pentru centrala termica individuala se poate aplica prevederea de la aliniatul 2 din textul:
Art. 85, alin. 1 litera g din Legea 351/2004, legea gazelor, da dreptul institutiei de gaze, sa dea acordul unor noi solicitanti, cu respectarea uneia dintre aceste 2 conditii:
1. prezentarea acceptului proprietarului si
2. prezentarea acordului solicitantului, privind despagubirea proprietarului, acordul solicitantului se prezuma cand acesta consimte in scris prin act autentic sa il despagubeasca pe proprietar pentru partea ce ii revine din investitia facuta.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 09:23, 14 Octombrie 2011
chestiunea acordarii acceptului si a despagubirilor nu mai este una care sa intereseze furnizorul de gaze. Daca aveti formularul semnat de asociatie este suficient pentru bransare. Chestiunile de acord si bransament pot fi solutionate in mod separat si in caz de neintelegere - la instanta de judecata.
Ultima modificare: Vineri, 14 Octombrie 2011
GUVERNATOR MG, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietarul tevii de gaze naturale de pe scara nu imi da acordul pentru racordare si cere o suma imensa-1ooo ron anastasie anastasie Buna ziua! De ceva timp m-am hotarat sa ma racordez si eu la teava de gaze naturale de pe scara blocului, pentru ca nu am putut atunci cand s-a instalat. Am ... (vezi toată discuția)
Racordarea la gaze andre-alina andre-alina Buna seara!Locuiesc la curte int-o curte comuna cu alti @ vecini>problema mea este faptul ca nu imi dau acordul sa ma leg de teava de gaze care exista deja in ... (vezi toată discuția)
Aprobare bransament teava gaz comanmari comanmari Buna seara, Ma puteti lamuri si pe mine ce trebuie sa fac in conditiile in care unul din vecini cu care nu se poate discuta omeneste nu vrea sa-mi dea acordul ... (vezi toată discuția)