Buna dimineata la toata lumea,motivul meu aici este de a afla cum as putea sa fac pentru a afla care a fost demersul de a ma elimina pe mine din functia de angajat la o firma,dupa o perioada de practica de 2 luni,si o pauza de 2 saptamini stind acasa la cererea angajatorului,avind 2 intilniri pentru discutii cu privire la angajarea noastra ,dar pe alte posturi de munca,pina cind se v-a concluziona jobul nostru prevazut in contractul de munca scriptic?Doresc sa stiu cum pot ajunge,prin ce mod legal pot afla motivul acelei persoane care reprezinta firma,pentru a ma expulza din functia pe care am exercitat-o dupa 2 luni de proba in aceeasi institutie,dar acea persoana nu m-a vazut niciodata.Nu am avut nici-o abatare,si totusi m-a expulzat.Am incercat sa dau de acea persoana prin alti sefi de ai lui,si nimeni nu stie cauza.Doresc un sfat pentru a imi cere drepturile mele,si pentru aflarea adevarului.Daca se poate da in judecata firma,sau acea persoana din cadrul firmei,va rog sa-mi explicati cum se procedeaza.Va multumesc anticipat.Astept intrebari,daca nu s-a inteles prea bine.
nu mi-a trimis nimic,si nu vor sa-mi transmita nimic.eu caut un avocat pentru a ma reprezenta,sa aflu motivul expulzarii mele din societatea unde lucram.
nu mi-a trimis nimic,si nu vor sa-mi transmita nimic.eu caut un avocat pentru a ma reprezenta,sa aflu motivul expulzarii mele din societatea unde lucram.
Puteti apela la unul dintre colegii nostrii inscrisi ca si consultanti pe acest site, daca doriti sa va angajati avocat ... www.avocatnet.ro/content/con...