avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU 2012
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU 2012

Inițiez un nou subiect în legătură cu viitorul concurs de admitere în barou, deși cel din 2011 nici nu s-a terminat. Însă, dat fiind faptul că intenționez să am in vedere participarea și la concursul din 2012, nutresc speranța că ne vom aduna o mână de utilizatori pentru a dezbate toate problemele cu care ne confruntăm în tratarea materiei pentru examen, și, cu siguranță nu vor fi puține. Multă baftă celor ce susțin mâine următoarea probă, iar celorlalți ”sus, pe cai!” că avem multă treabă!
Buna seara ! Dintre cei care dau examen(av.stagiar) anu' asta ....e cineva din Bacau?
fiti amabili cine a mai dat anul trecut examen pt stagiari,la proba scrisa-sinteza cate subiecte se dau pt fiecare materie.......sau daca anul trecut nu s-a dat sinteza ,se cunoaste pt anul asta cate subiecte se dau????multumesc mult si spor la invatat
haller a scris:

DanielaFlorea a scris:

andreeas1 a scris:

DanielaFlorea a scris:

Eu anul trecut am avut 2 adeverinte separate: una de la medicul de familie si cealalta de la medicul psihiatru si a fost ok. Se poate sa ai si o singura adeverinta dar care sa contina ambele evaluaru: de la medicul de familie si de la psihiatru.

vezi ca rebuie sa fie certificat pentru care se plateste timbru judiciar de 2 lei. :)

Anul asta mi-am luat de la victor babes si e exact cum spui tu, cu timbru judiciar pe el. Mi se pare o prostie, dar ma rog.... In anunt nu se specifica faptul ca certificatul medical trebuie sa aiba si timbru, asa ca nu vad de ce nu ar accepta si certificate medicale obisnuite....

eu am luat de la universitar din bucuresti un certificat medical, pe care AM APLICAT EU un timbru fiscal de 2 lei luat de la posta!!!

Avand in vedere ca este un certificat trebuie platit. Timbrul il aplici tu dar este necesara stampila unitatii medicale. Cine si a ridicat si certificatul privind cazierul judiciar stie ca si acolo iti trebuie timbru fiscal de 2 lei. Anul trecut nu cred ca era specificat in regulament ca este necesar un certificat si acum poate s-a modificat. Eu v am spus cum trebuie voi faceti cum vreti! Succes!
Ultima modificare: Marți, 28 August 2012
ContSters158732, utilizator
[ link extern ] /

astea le-am gasit pe goolge. daca cineva a dat anul trecut si ar putea sa le valideze ar fi ok.

laurentiuionut a scris:

fiti amabili cine a mai dat anul trecut examen pt stagiari,la proba scrisa-sinteza cate subiecte se dau pt fiecare materie.......sau daca anul trecut nu s-a dat sinteza ,se cunoaste pt anul asta cate subiecte se dau????multumesc mult si spor la invatat

Le-am vazut si eu undeva variantele astea.Banuiesc ca astea au fost.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Examen admitere barou satelix satelix Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul ... (vezi toată discuția)