haller a scris:
DanielaFlorea a scris:
andreeas1 a scris:
DanielaFlorea a scris:
Eu anul trecut am avut 2 adeverinte separate: una de la medicul de familie si cealalta de la medicul psihiatru si a fost ok. Se poate sa ai si o singura adeverinta dar care sa contina ambele evaluaru: de la medicul de familie si de la psihiatru.
vezi ca rebuie sa fie certificat pentru care se plateste timbru judiciar de 2 lei. :)
Anul asta mi-am luat de la victor babes si e exact cum spui tu, cu timbru judiciar pe el. Mi se pare o prostie, dar ma rog.... In anunt nu se specifica faptul ca certificatul medical trebuie sa aiba si timbru, asa ca nu vad de ce nu ar accepta si certificate medicale obisnuite....
eu am luat de la universitar din bucuresti un certificat medical, pe care AM APLICAT EU un timbru fiscal de 2 lei luat de la posta!!!
Avand in vedere ca este un certificat trebuie platit. Timbrul il aplici tu dar este necesara stampila unitatii medicale. Cine si a ridicat si certificatul privind cazierul judiciar stie ca si acolo iti trebuie timbru fiscal de 2 lei. Anul trecut nu cred ca era specificat in regulament ca este necesar un certificat si acum poate s-a modificat. Eu v am spus cum trebuie voi faceti cum vreti! Succes!