Inițiez un nou subiect în legătură cu viitorul concurs de admitere în barou, deși cel din 2011 nici nu s-a terminat. Însă, dat fiind faptul că intenționez să am in vedere participarea și la concursul din 2012, nutresc speranța că ne vom aduna o mână de utilizatori pentru a dezbate toate problemele cu care ne confruntăm în tratarea materiei pentru examen, și, cu siguranță nu vor fi puține. Multă baftă celor ce susțin mâine următoarea probă, iar celorlalți ”sus, pe cai!” că avem multă treabă!
Am terminat anul acesta facultatea si am adeverinta doar si nu am foaie matricola.
Trebuie sa fac cerere la facultate sa imi elibereze foaie matricola?
Buna ziua!
Ma adresez acelora dintre dvs.care sunteti informati despre perioada stagiului.Va rog sa-mi spuneti:
1.cam in cat timp de la sustinerea examenului se poate EFECTIV pleda in instanta(stiu ca dupa emiterea deciziilor....dar cate saptamani/luni dureaza)?
2.care sunt sansele reale de a fi repartizat la oficii,neavand cunostinte in Barou (Bucuresti)?
3.concluzia: poate un stagiar sa se intretina singur in primul an de stagiatura(veti spune...depinde de stagiar),dar unul fara nicio pila,fara coordonator(maestru) influent.Simplu din oficii.Prin a se intretine inteleg un castig minim de 1000 ron lunar.
Rog un raspuns in cunostinta de cauza (daca mai exista vreo persoana ce intra in avocatura strict pentru a-si castiga existenta).
Multumesc anticipat.
Am terminat anul acesta facultatea si am adeverinta doar si nu am foaie matricola.
Trebuie sa fac cerere la facultate sa imi elibereze foaie matricola?
Foaia matricola insoteste dimploma de licenta. Pentru cei ce nu au primit diploma, este valabila doar adeverinta.
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)