eugenia2008 a scris:
tudorvaleriu a scris:
1. Intai trebuie sa faceti o cerere de incetare a suspendarii CIM, apoi notificarea demisiei si le puneti pe amandoua la posta.
2. Expedierea prin posta faceti-o cu confirmare de primire, ca sa aveti o dovada ca le-ati trimis.
3. Mai bine ar fi sa le duceti personal, sa luati si nr. de inregistrare pe ele. E mai bine asa, chiar daca sunteti suparata pe angajator.
4. Problema cu supararea, ca nu v-a dat adeverinta, cred ca este, nu va suparati, un pretext.
Succese pe mai departe!
Cererea trebuie s-o fac la angajator sau la directia de munca?
Nu este un pretext dar m-a amenintat ca fac puscarie daca imi duc copilul la cresa si nu ma duc la ea la serviciu. E o poveste mai complicata, nu ma lasa sa plec de la ea .
Parerea mea sincera este ca e mult mai bine sa o trimita prin posta cu recomandare pentru ca este putin probabil sa obtina un numar de inregistrare mai ales in cazuri in care patronul este suparat sau viceversa.
de asemenea sa specifice pe biletele de confirmare la localitate sau undeva intr-un loc liber continutul plicului astfel angajatorul nu poate zice ca nu a primit ceea ce este in plic si scris pe el.
"eu am patit ca dupa 3 luni sa il sun pe patron sa il intreb cand imi plateste concediul de odihna, dupa 3 luni de la incetarea definitiva a contractului, si m-am trezit ca patronul sa imi spuna pe un ton calm ca nu cunoaste pe nimeni cu numele meu si nici nu o avut un angajat cu numele meu, astfel am trecut la ceea ce era foarte simplu sa il chem in judecata, azi este 1 saptamana de cand am depus actele, intre timp mi-am gasit alt loc de munca si astept cu nerabdare procesul :P "