Buna ziua, urmeaza sa modific functia unui salariat pt o perioda scurta de timp(4 zile) in cea de paznic (ii tine locul paznicului pt ca e in co) avand astfel si sporuri cu caracter permanent/fix dar si pe cele de noapte si suplimentare,Vreau sa stiu daca e corect sa ii modific fct si sa ii adaug doar sporul permanent/fix urmand ca apoi sa ii modifc fct in cea anterioara iar cand se emite statul sa ii trec valoarea sporurilor incasate cu data emiterii statului?
dar am sa fac act aditional in cele din urma si as vrea sa ma sfatuiti daca e corect sa ii trec prima data sporul fix cand ii modific si functia si apoi cand am statul sa le trec pe toate.va multumesc!
Daca faceti delegare de competente nu mai faceti act aditional, functia ramane numai ca indeplineste si alte atributii in cele 4 zile. Pentru 4 zile va complicati foarte tare.
Intrebare revisal
alexandra24
stie cineva daca scrie undeva ca trebuie sa introducem toate sporurile in revisal,cele fixe dar si cele variabile,urmand a fi modificate lunar?Mie mi s-a spus ... (vezi toată discuția)