avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... valabilitatea contractului de v/c pt auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

valabilitatea contractului de v/c pt auto

buna tuturor, as vrea sa stiu daca cat timp este valabil un contract de v/c pt o masina
am vandut o masina in mai 2010 ,la biroul de copiat acte s-a facut doar contractul de v/c ,urmand sa facem restul actelor cand imi da bani i-am lasat ca si garantie ca nu mai vand masina cartea masini dar nu mi-a mai dat bani si nici cartea masini si acum sustine ca masina este a lui ,desi nu s-a facut transcrietea pe el nici la primarie nici la politie .ce poate sa-mi faca avand un contract din 05.2010 si cartea masini
Cel mai recent răspuns: ramitzi_c , utilizator 17:40, 20 Octombrie 2011
...daca in contract e specificat ca plata pretului s-a facut la data incheierii contractului nu vad mari sanse sa va recuperati masina...
este un contract tip si masina tot pe mine e

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act pentru returnare auto 89KYL 89KYL In urma cu 1 luna am vandut la cineva o masina cu pretul de 3500 euro, respectivul mi-a dat un avans de 1000 euro. Am facut un contract tip de ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu este proprietarul din brief. auto cump. din germania. marian89 marian89 Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania de la un dealer (AB Automobile), care la randul sau a cumparat masina de la proprietar (Christian). In Brief ... (vezi toată discuția)
Radiere auto si recuperare datorie grabuzzz grabuzzz Buna ziua, Acum cateva luni am vandut o masina unui cetatean. Am fost cu el sa facem un contract de vanzare cumparare in care am specificat ca valoarea ... (vezi toată discuția)