Am foarte mare nevoie de ajutorul unui avocat,varog din toata inima ajutatima cel putin cu un sfat.tata e dement alcolic,vrea sa vinda casa si pe mine si pe sotia sane dea afara deja vin clienti sa cumpere casa,sunt intrun impas greu nu am servici nu pt.nu vr. sa lucrez dar nu am gasit nimic sotia lucreaza cu CM. Eu si sotia avem domiciliul la El stam devreo 8 ani la El insa bunica a murit anul trecut cred ca a facut succesiunea,mai are o sora in budapesta sta acolo din 1988 ea il influenteaza sa vinda. (tata) toata lumea inclusiv medicul lui de familie stie ca e un alcolic daca nu bea adoua zi tremura foarte tare,umbla cu boschetari are sectoare la containere de gunoaie si aduce acasa tot ce alti arunca.are un vecin care are prieten sectorist la sectie de politie(vecinu vr.sa cumpere casa la un pret de nimica)politistul ma avertizat ca in MOMENTUL CIND SE VINDE CASA SA IES IMEDIAT AFARA CA DACA NU,ESTE VIOL DE DOMICILIU -si atitati -mai trebe pe cap.
VAROG DIN SUFLET AJUTATIMA CEL PUTIN CU UN SFAT SUNT INTRUN IMPAS FINANCIAR RAU NU AM BANI PE AVOCATI MOMENTAN SI POT AJUNGE PE STRAZI NAM CERUT NICIODATA AJUTOR LA NIMENI AS FI DATOR TOATA VIATA PT PERSOANA CARE MAJUTA
VAROG DOAR UN SFAT DACA SE POATE
asa vrea El doar pt.casa nu mostenesc.medicul de familie a spus ca a mers si la Ea si a facut si acolo un scandal fara niciun motiv sunt atit de stresat ca ramin pe drumuri.NU AM FACUT NICIUN RAU NICIODATA LUI CI LAM AJUTAT MEREU EU AM PLATIT TOATE EL MEREU NUMA CONSUMA (LUMINA, GAZ ETC)CE POT SA FAC?
daca acea casa a fost a bunicilor, chiar daca tatal dvs nu ar fi vrut sa vanda, mostenirea e si a matusii dvs iar aceasta il putea actiona in judecata pt iesire din indiviziune si rezultatul ar fi fost acelasi.
incercati sa-l puneti sub interdictie judecatoreasca, daca ziceti ca nu mai e sanatos mintal, sa-l puteti ocroti de el insusi.. chiar daca acea casa se va vinde din jumatate din bani sa puteti face impreuna ceva, nu sa-i dea pe bautura
Custodia copilului
Bianca 12e
Sa va povestesc .. matusa mea a plecat cu copilu ei de acasa fara sa stie tatal copilului nimica ..intrun final tatal copilului a aflat ca sotia a plecat la un ... (vezi toată discuția)