avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... certificat de nastere copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

certificat de nastere copil

rog raspuns pt o prietena aflata intr-o situatie bizara zic eu.este insarcinata insa despartita de sotul ei de multi ani dar nedivortati legal.ea are acest copil cu partenerul ei actual.intrebare: cum trece la nastere in certificatul de nastere copilul?tatal biologic sau tatal care rezulta din actele de stare civila
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:40, 26 Octombrie 2011
Legea spune ca tatal este sotul doamnei. Ulterior nasterii mama sau copilul ar putea depune o actiune in tagada paternitatii tatalui.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Octombrie 2011
Alexandru Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, sarcina in perioada procesului Alecsandra_88 Alecsandra_88 Buna ziua, As dori sa stiu care este situatia din punct de vedere juridic in cazul urmator: - in momentul de fata eu sunt in divort dar am un alt partener. ... (vezi toată discuția)
Recunoastere copil in afara casatoriei nebv nebv Buna ziua, doresc sa va pun o intrebare pentru un prieten. Prietena lui (romanca ca si el) cu care locuieste de 2 ani (in Germania), a fost casatorita ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea paternitatii Elena Lidiana Elena Lidiana sun casatorita cu alt cineva dar de 2 ani sunt impreuna cu actualul meu prieten, acum sunt insarcinata si el vrea ca copilul sa poarte numele lui cum putem ... (vezi toată discuția)