avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... duplicat certificat nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

duplicat certificat nastere

pentru a obtine un duplicat la certificatul de nastere,certificat obtinut in alt oras decat bucuresti este necesara deplasarea in acea localitate?!?(mentionez ca detin certificatul original care , din pacate , este plastifiat ...)
Ultima modificare: Luni, 22 Septembrie 2008
and2nanet, utilizator
Cel mai recent răspuns: yvk , utilizator 06:34, 9 Martie 2011
si ce faceti cu duplicatul
pentru ca cel pe care il aveti se anuleaza.
:"> Imi cer scuze pentru indrumarea la eludarea legii... mea culpa!

:offtopic:Observ insa ca toate devierile mele (legale sau comportamentale!! :)) ) imi vor fi taxate pe rand de dv., ca cititi cu multa animatie mesaje vechi de ani de zile numai si numai ca sa... aveti pe langa ce raspunde.
Nu ma deranjeaza acest lucru atata timp cat el este in limita regulamentului de postare, pe care in acest subiect l-ati incalcat, asa incat incercati sa raspundeti si la subiect, ca sa nu dati motive de stergere a mesajelor in care cu atata aplomb ma criticati.
Nu de alta, ca sa aiba sanse sa ramana si sa vada si altii ce... avocat ilegal sunt! ;)

Fara certificat de nastere nu se poate obtine pasaport; se poate cu procura, dar e nevoie de certificat de nastere pentru copil.
Doamnelor si domnilor poate ma ajutati si pe mine cu un raspuns!
In cazul unui minor care are certificatul de nastere romanesc eliberat in strainatate de catre consulatul Romaniei , se poate elibera un duplicat (certificat nou) in tara de catre Registrul Starii Civile? De ce acte am nevoie? Mentionez ca am facut aceasi greseala ca un user de mai sus de a plastifica certificatului#-o!

Cu stima!
Puteti obtine un nou certificat de la serviciul public comunitar local din zona de domiciliu/resedinta sau de la Primaria sectorului 1 Bucuresti, care are in pastrare actul de nastere. Info suplimentare la acest link (vedeti rubrica Eliberare duplicate acte de stare civila): [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat de nastere handsu handsu In ce conditii se poate solicita de la Starea civila o copie de pe Certificatul de nastere necesara la preschimbarea Cartii de identitate expirate ? Cum se ... (vezi toată discuția)
Acte mogecri mogecri As dori sa intreb , in cazul in care ma intorc in tara cu un titlu de calatorie, unde trebuie sa ma prezint si ce trebuie sa fac pentru am -mi face documentele ... (vezi toată discuția)
Certificat pierdut seyde seyde Nu stiu daca am postat bine dar am si eu o problema. Mi-am pierdut certificatul de nastere si nu stiu cum trebuie sa procedez. Va rog sa imi spune-ti unde sa ... (vezi toată discuția)