Sentinta la CA s-a dat in martie ac.Mai pot face la DNA ( care este termenul de prescriere?)
Apopo procurorul in cauza a promovat la DNA, oare am sanse reale????
eu am sa iti dau un sfat mai bun decat poate sa ti-l dea oricine pe forumul asta :) si anume fa public dosarul, in mass-media... ziare, televiziuni... Sa faci mare tambalau... sa stii ca cine a facut scandal si-a rezolvat de obicei cazurile...
tu iti cunosti mai bine situatia si speta in sine, eu iti propun doar sa citesti cu atentie Legea 78/2000 si competenta efectuarii urmaririi penale de catre Directia Nationala Anticoruptie, conform OUG nr. 43/2002. daca tu crezi ca infractiunile descrise de tine se pot raporta si la L78/2000R si OUG nr. 43/2002, atunci stii ce ai de facut. Altfel, competenta e a PCAB.
dar cred ca cel mai bine ar fii sa faci scandal in mass-media :) bineinteles este de preferat ceva cu impact mare asupra societatii....
@macovei2000
te-am rugat sa ne explici procedura de a face o plangere prealabila la CEDO in timpul rezolvarii unui dosar, nu sa ne explici drepturile incalcate :) care bineinteles ca pot avea loc si inainte de a incepe un proces.
:coffee: