avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum obtin acordul bancii pt a cumpara un apartament ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum obtin acordul bancii pt a cumpara un apartament ipotecat.

Buna ziua!
Ma confrunt cu o problema foarte delicata. Socrii mei au luat un imprumut pt care au girat cu apartamentul. Acum eu si sotia dorim sa facem contract de vanzare-cumparare cu socrii pe acel apartament dar din cate am inteles ne trebuie acordul bancii. Am fost la banca, mai exact la Banca, si ne-au spus ca politica lor nu le permite sa-si dea acordul pt vanzare cumparare decat cand creditul a fost rambursat integral. Ce am putea face in aceasta situatie? Putem sa le facem o cerere inregistrata sau in instanta? Va precizez ca ultimele 2 rate le-am platit eu cu sotia la insistentele unui functionar de la aceeasi banca si, de asemenea, socrii au divortat fara a face pertajul.
Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: marius71 , utilizator 13:52, 22 Ianuarie 2012
Perfect de acord. Trebuie depusa in scris. Le scade tupeul pe cand trebuie sa raspunda in scris.
PS: pot sa intreb ce banca??? Ca poate putem afla mai multe si noi de prin alte surse.....care e politica lor in aceasta privinta....
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Am facut cererea scrisa catre banca si am obtinut acordul lor pentru vanzare-cumparare.
Binenteles ca dupa mai multe tergiversari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar szabo istvan szabo istvan buna!asi avea si eu o intrebare,am cumparat un apartament acum 3 ani cu credit ipotecar pe 30 de ani, si acum asi vrea sa ma apuc sa renovez o casa mai veche ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ipotecat tzvpac tzvpac Buna seara Stiu ca s-a mai pus aceasta intrebare pe site-ul dvs.dar revin si eu cu aceeasi intrebare mai specifica pt cazul meu. Vreau sa cumpar un ... (vezi toată discuția)
Intrebare! Kathleen Kathleen Sunt in vanzare cu apartamentul. Am primit un avans pe apartament si am fost la notar pentru a intocmii un Antecontract ,fiindca cumparatorul vrea sa puna in ... (vezi toată discuția)