avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cind se trece la plata?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cind se trece la plata?

Asociatia de proprietari a schimbat firma de administrare cu un PFA. In luna septembrie firma veche a mai lucrat 11 zile dupa care a inceput asta nou.
Cel nou acum si-a pus toata factura la plata ca si cum ar fi lucrat intreaga luna septembrie pe motiv ca factura partiala emisa de cei vechi a fost emisa in luna octombrie, pe motiv ca programul nu il lasa sa puna o factura din octombrie in luna septembrie, pe motiv ca factura aceea nu exista faptic la noi, e doar o copie(aiaau "uitat" sa ne dea originalul...), pemotiv ca o sa-si storneze el factura aceasta intreaga si ne da chitanta...
Va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti cita dreptate are, daca, nu am incredere in acest individ.
Multumesc,

Costin
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 09:00, 3 Noiembrie 2011
In posesia facturii originale puteti intra fie direct de la cel care a emis-o, unde trebuie completate datele Dvs. la delegat-primitor, seria si numarul C.I. Semnati de primirea ei in ambele spatii rezervate semnaturii. Sau emitentul v-o poate remite prin posta. In acest caz confirmarea primirii se face pe baza mandatului postal de primire al acesteia.
In cazul pierderii facturii originale, este valabila si o copie semnata si stampilata pe care emitentul va scrie: "Duplicat, inlocuieste documentul original".
Nu domnule, eu nu am primit nici o factura, mi-au trimis o copie deci inteleg ca nu se pune mai ales ca nu am semnat de primirea ei.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stornare factura neincasata mawpfa mawpfa Buna seara, Am emis o factura, clientul nu a platit-o niciodata, am inchis firma, el cere acum stornare. E legal? Cum sa stornez o factura care nu a fost ... (vezi toată discuția)
Control finante - imi da jos facturile la furnizori ?! olan_andreea olan_andreea Buna ziua, In urma unui control fiscal, finantele vor sa-mi dea jos facturile fiscale la aproape toti furnizorii pe 2 ani ( 2010, 2011) pe motiv ca nu este ... (vezi toată discuția)
Temei legal pentru plata facturi storno melyse01 melyse01 Buna ziua. Am facut niste plati in baza unor facturi storno. Ma puteti ajuta cu o prevedere legala in acest sens? Multumesc. (vezi toată discuția)