avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Precizie situatii financiare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Precizie situatii financiare

Buna ziua! Se poate spune ca situatiile financiare ale firmelor publicate pe Internet sunt cat de cat veridice?? Sau bilanturi contabile .. nu ma pricep deloc. Am gasit chiar si firme de comert cu metale mai precis cumparare si vanzare de fier vechi cu o cifra de afaceri de vreo 3 milioane Ron pe an!!:D De unde atat fier vechi??? Mai demult o contabila in varsta mi-a si spus ca cifrele de afaceri ale firmelor sunt cu mult supra-apreciate! Dar de ce?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Noiembrie 2011
Iulian81, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:11, 5 Noiembrie 2011
La situatii financiare li se spune si bilanturi. Ce ati gasit sunt total veridice pentru ca sunt preluate de pe pagina de net a ministerului de finante.
Dar cred ca dumneavostra va referiti ca nu corespunde la unele, situatia scriptica si cea faptica. Vreti sa abordam domeniul colectarii deseurilor feroase, neferoase, hartie, plastic si altele? Da. Se fac ghidonari din diferite motive care poate nu-i locul sa le detaliez aici. O sa sar direct la ultimele cuvinte ale dumneavostra: de ce? Veti gasi singur raspunsul daca va apucati de o afacere.
Puteti vedea bilanturile firmelor din Romania pe site-ul MFP.[ link extern ]
Ce am putea intelege prin "ghidonari"? :)
Iulian81 a scris:
Ce am putea intelege prin "ghidonari"? :)

Ati inteles Dvs. la ce face referire colegul meu. Asa cum dansul a trecut peste explicatia detaliata, va rog sa nu amplificam acest subiect.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit cezar jurci cezar jurci In cazul in care se achizitioneaza deseuri taxa de 3% fond mediu si 16% impozit pe venit , se retine la toate deseurile inclusiv carton si plastice sau numai ... (vezi toată discuția)
Stopaj sursa fond de mediu 3% danavls danavls Care sunt tipurile de deseuri (exemple) incadrate in categoria DESEURI FEROASE si NEFEROASE pt. retinere contributie de 3 %- Fond de mediu? Firma noastra ... (vezi toată discuția)
Act eliberare achizitie vehicul scos din uz danavls danavls Speta: Punct de colectare deseuri reciclabile. pentru deseurile achizitionate eliberam ADEVERINŢÃ de primire şi de plată materiale reciclabile, odata cu ... (vezi toată discuția)