avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... semanre contract vanz-cump apartament , vanzatorul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

semanre contract vanz-cump apartament , vanzatorul firma in insolventa , solutia?

buna
sunt cumparatorul unui apartament construit nou , achitat total acum 5 ani la preturile de la acea vreme ;
in momentul in care m-a chemat pentru semnarea contractului final vanzatorul mi-a adaugat in cf 10 m patrati in plus, plus ca a modificat suma care eu am platit-o la acea perioada, a trecut cu 3.000 euro mai putin fata de ce am achitat
vazand modificarile care le-a facut eu nu am fost de acord cu semnarea contractului final, si l-am rugat de fata cu notarul sa corecteze CFul si contractul
acum ma santajeaza ca firma trece in insolventa, si daca nu semnez contractul in forma in care este risc sa pierd apartamentul deoarece ei au datorii la stat
intrebarea mea este : daca el trece intr-adevar in insolventa eu risc sa pierd tot? ce ma sfatuiti sa fac? sa apelez la un avocat? sa semez contractul desi are falsuri in el??

multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 10:22, 10 Noiembrie 2011
revin cu intrebarea, daca poate cineva sa-mi raspunda

in cazul in care firma intra in insolventa risc sa pierd apartamentul? chiar daca eu am achitat in avans integral dovada antecontractul si facturile ??

MULTUMESC
Da, riscati sa se intample acest lucru. Daca se declara falimantul societatii, lichidatorul judiciar va valorifica bunurile din patrimoniul societatii, intre care se numara si apartamentul.
Insa declararea falimantului unei societati poate fi un proces lung.
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2011
ContSters103772, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata si la multi ani 2022. numele meu este andrei gabriel ... Andrei I. Gabriel I.I. Andrei I. Gabriel I.I. Buna dimineata si la multi ani 2022. Numele meu este Andrei Gabriel iar la inceputul anului 2021 am achitat in vederea achizitionarii unei garsoniere suma de ... (vezi toată discuția)
Tentativa inselaciune dezvoltator imobiliar RCmake RCmake Buna ziua, Am trait o experienta neplacuta cu un dezvoltator imobiliar, si nu am idee cum am sa o scot la capat. Fara sa intru prea mult in detalii, dupa ... (vezi toată discuția)
Păcăleală agent imobiliar alexandrasorina alexandrasorina Bună ziua! Am nevoie urgentă de ajutor, ca să știu ce putem face mai departe. Am găsit un apartament, dorim să îl achiziționăm prin credit prima casa, ... (vezi toată discuția)