avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... recunostere profesionala in UE
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

recunostere profesionala in UE

buna ziua, sunt nela si va rog sa ma lamuriti intr-o problema care eu credeam ca se va rezolva. Am absolvit Scoala postliceeala Ghica Voda din Iasi specializare asistent balneofiziokinetoterapie cu durata de 3 ani. Am recomandarea de la Ministerul Sanatatii de la Bucuresti si de aici am inceput sa fac toate demersurile pentru recunoastere titlului de studii in Italia, mentionez ca eu am rezidenta de un an in italia.
Raspunsul a fost negativ pentru ca este profesie nereglementata, dar am citit ca se poate acorda si pentru profesii nereglementate dar nu stiu cum sa procedez . va rog sa-mi raspundeti daca este corect . VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 15:31, 7 Noiembrie 2011
Consider ca va incadrati la categoria de fizioterapeut ("fisioterapista") si in acest caz profesia este reglementata.
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
In conditiile in care se considara in continuare ca profesia dvs. nu este reglementata trebuie sa demonstrati ca aveti o experienta de lucru in domeniu de 2 ani (in ultimii 5 ani) prezentand un atestat (adeverinta) de la locul de munca sau fisa fiscala (CUD) daca ati lucrat in mod independent.
[ link extern ]
[ link extern ]
L.C.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea, in italia, diplomei de studii universitare lucianbidasca lucianbidasca Buna ziua , Ma numesc BIDASCA LUCIAN, am absolvit UNIVERSITATEA ''GH. ASACHI'' IASI , FACULTATEA CONSTRUCTII DE MASINI SI MANAGEMENT INDUSTRIAL in ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii exacti pentru a profesa ca asistent medical in italia? MariaAna84 MariaAna84 Am absolvit scoala postliceala in Romania in 2014, primii 2 ani in 2004-2006 iar al 3-lea in 2014. Nu am ajuns sa profesez in domeniu si sunt la limita celor 5 ... (vezi toată discuția)
Echivalarea/recunoaºterea în italia a titlurilor de studii dobândite în românia ContSters214862 ContSters214862 Buna seara!Anul trecut am absolvit Facultatea de Contabilitate si Finante (Finante-Banci) la Univ.\"Spiru Haret\" si as dori sa aflu ce trebuie sa fac,ca ... (vezi toată discuția)