avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... abuz al bancii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

abuz al bancii

In 2008 am facut imprumut ipotecar de 43.000 euro, costul total fiind de 96.900euro platibili in 300 luni(ASA AM BATUT PALMA).Cind sa schimbat legea(dobanda fiind in functie de euribor, totalul de plata se ridica la 97.608 euro, mai mult cu 708 euro.Anul acesta am fost concediat si am solicitat o restructurare a creditului si dupa doua luni de analize si doua randuri de acte cerute de banca, mi=au pus la dispozitie spre analiza o oferta de restructurare prin aplicarea careia costul total al imprumutului ar fi de 101.524 euro pentru aceeasi perioada, mai mult cu 4.624 euro . cum credeti ca ar trebui sa raspund acestui abuz? va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
Ares-3, moderator
nu aveti de cat sa o acceptati...caci dv. sunteti la mana lor ..si depindeti de ei...de actul de clementa al lor...etc...
sau daca aveti dubii in privinta noilor clauze din refinantare va puteti adresa dupa semnare , cu o actiune in instanta pentru caluze abuzive in contract..;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refinantare credit ipotecar-renteaza? liveomars liveomars Am un credit ipotecar din 2007 cu dabanda formata din indicele de referinta al bancii +1.2 pp,adica dobanda de 9.6 %.Iar DAE de 11.5 %. Ma gandesc la o ... (vezi toată discuția)
Refinantare credit prima casa nicoles23 nicoles23 Buna ziua , as dori sa stiu daca pot refinanta un credit prima casa in lei cu unul ipotecar/imobiliar in euro? (vezi toată discuția)
Contract de credit ipotecar bcr Simonabcr Simonabcr In luna februarie a anului 2008, am contractat impreuna cu sotul si tata-socru, un credit ipotecar la BCR, in valoare de 29847 de euro., rambursabil pe o ... (vezi toată discuția)