avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce se intampla daca...?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce se intampla daca...?

Buna dimineata!
Ce se intampla daca nu ma prezint la primul termen de divort...divortul fiind intentat de sotul meu..?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 11:50, 13 Noiembrie 2011
Se va amana. Aveti copii minori in intretinere?
daca procedura este legal indeplinita (adica dumneavoastra ati semnat personal citatia) veti pierde termenul de probe
nu..nu avem copii...suntem impreuna de 10 ani,dar casatoriti de 4...el a bagat divort in luna octombrie,iar in decembrie avem primul termen..a bagat culpa comuna...dar eu nu sunt de acord sa divortez....sper ca o sa termine relatia pe care o are cu o colega de servici si sa vina acasa...nu ma judecati gresit,dar chiar il iubesc...
Nu as vrea ca judecatorul sa ma divorteze prin neprezentare...e posibil asa ceva?
Eu doar incerc sa mai trag de timp...
citatia a venit pe adresa tatalui meu...care este si adresa mea din buletin..eu nu am semnat nimic..eu sunt parata in acest proces..chiar daca e din culpa comuna..
Ultima modificare: Duminică, 13 Noiembrie 2011
oanaoanaoana, utilizator
Chiar credeti ca daca se va intoarce, totul va fi ca inainte? Va inselati stimata doamna, va amagiti. Nu va judeca nimeni aici, dar cand ai trecut printr-o situatie asemanatoare... Nu va mintiti singura. Daca nu se poate, acceptati realitate. Pentru ca mai devreme sau mai tarziu e posibil sa ajungeti tot aici. Si s-ar putea sa fie prea tarziu pentru Dvs...

Alte discuții în legătură

Intrebari divort gmc gmc Divort din culpa comuna. La prima infatisare s-a amanat cauza (pe motivul neprezentarii paratului). 1. Daca luam la urmatorul termen si un martor cu noi, ... (vezi toată discuția)
Prezenta proces divort ro_red_rosu ro_red_rosu Eu si sotul meu divortam prin comun acord, suntem casatoriti de 10 ani, nu avem copii, avem prima infatisare pe 29 septembrie. Sotul este reclamant iar eu ... (vezi toată discuția)
Divort Andreea21 Andreea21 Sunt casatorita de pe 13 iulie 2008.L nici 2 sapt de la incheierea casatoriei am inaintat in instanta cererea de divort,la sfatul avocatului,din culpa ... (vezi toată discuția)