nu..nu avem copii...suntem impreuna de 10 ani,dar casatoriti de 4...el a bagat divort in luna octombrie,iar in decembrie avem primul termen..a bagat culpa comuna...dar eu nu sunt de acord sa divortez....sper ca o sa termine relatia pe care o are cu o colega de servici si sa vina acasa...nu ma judecati gresit,dar chiar il iubesc...
Nu as vrea ca judecatorul sa ma divorteze prin neprezentare...e posibil asa ceva?
Eu doar incerc sa mai trag de timp...
citatia a venit pe adresa tatalui meu...care este si adresa mea din buletin..eu nu am semnat nimic..eu sunt parata in acest proces..chiar daca e din culpa comuna..
Chiar credeti ca daca se va intoarce, totul va fi ca inainte? Va inselati stimata doamna, va amagiti. Nu va judeca nimeni aici, dar cand ai trecut printr-o situatie asemanatoare... Nu va mintiti singura. Daca nu se poate, acceptati realitate. Pentru ca mai devreme sau mai tarziu e posibil sa ajungeti tot aici. Si s-ar putea sa fie prea tarziu pentru Dvs...
Alte discuții în legătură
Intrebari divort
gmc
Divort din culpa comuna. La prima infatisare s-a amanat cauza (pe motivul neprezentarii paratului).
1. Daca luam la urmatorul termen si un martor cu noi, ... (vezi toată discuția)
Divort
Andreea21
Sunt casatorita de pe 13 iulie 2008.L nici 2 sapt de la incheierea casatoriei am inaintat in instanta cererea de divort,la sfatul avocatului,din culpa ... (vezi toată discuția)