avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce se intampla daca...?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce se intampla daca...?

Buna dimineata!
Ce se intampla daca nu ma prezint la primul termen de divort...divortul fiind intentat de sotul meu..?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 11:50, 13 Noiembrie 2011
deci..daca nu ma prezint...se amana?
nu poate divorta din culpa comuna fara mine,nu?
probabil ca va trebui sa schimbe cererea...sau?sa fie doar din vina mea...si atunci trebuie sa aibe motive solide,nu? sa dovedeasca...
cel mai indicat, daca nu vreti sa divortati este sa depuneti o intampinare prin care sa spuneti acest lucru. atunci sansele sa va divorteze scad, deoarece , soatul dvs. vatrebui sa demonstreze exclusiv vinovatia dvs. daca nu va prezentati , judecatorul nestiind pozitia dvs, sansele de a va divorta cresc vertiginos.
sunt multe divorturi pronuntate in lipsa partii parate.
chiar de la prima infatisare???
La prima infatisare se va amana doar in cazul neprezentarii. Veti fi citata pentru un nou termen, doamna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari divort gmc gmc Divort din culpa comuna. La prima infatisare s-a amanat cauza (pe motivul neprezentarii paratului). 1. Daca luam la urmatorul termen si un martor cu noi, ... (vezi toată discuția)
Prezenta proces divort ro_red_rosu ro_red_rosu Eu si sotul meu divortam prin comun acord, suntem casatoriti de 10 ani, nu avem copii, avem prima infatisare pe 29 septembrie. Sotul este reclamant iar eu ... (vezi toată discuția)
Divort Andreea21 Andreea21 Sunt casatorita de pe 13 iulie 2008.L nici 2 sapt de la incheierea casatoriei am inaintat in instanta cererea de divort,la sfatul avocatului,din culpa ... (vezi toată discuția)