Astazi am observat ca buletinul (de fapt cartea de identitate) care mi-a fost emis de curand contine adresa de domiciliu cu o mica greseala (in loc de bl 15 au scris bl.5) si acest lucru ma incurca enorm pt ca chiar am nevoie de buletin in aceasta perioada (trebuie sa-mi fac pasaportul, autorizatie de traducator etc...)
As vrea sa va intreb daca e ok sa aman anuntarea acestei greseli si sa imi fac treaba cu el, iar pe urma, inainte de alegeri sa-l declar si sa mi-l faca intr-o zi? Ce situatie tampita si cata incompetenta...
Apreciez un raspuns/sfat de la cei avizati sau cei trecuti prin aceeasi situatie.
Va multumesc. Eu m-am mai consultat si relativ la mentiunea Dvs: "Intrucat modificandu-va adresa in C.I. , sunteti obligat sa va modificati si celelalte acte la care ati avut nevoie de copii de pe C.i.." cred ca totusi nu e chiar asa, fiindca daca iti modifici domiciliul/resedinta peste o luna dupa ce de exemplu iti faci pasaportul nu te obliga nimeni sa schimbi pasaportul... Adica ar fi foarte aiurea sa fie altfel. Cred ca totusi voi mai astepta pana la alegeri ca sa fiu sigur ca imi emit unul nou intr-o zi si intretimp imi continui si proiectele propuse, iar dupa ce il obtin pe cel nou asta este e ca si cand mi-am schimbat domiciliul...