avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime munca contract cu timp partial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime munca contract cu timp partial

As vrea sa stiu cum se calculeaza vechimea in munca in cazul unui contract cu timp partial?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:20, 6 Octombrie 2008
Pentru "putica" si ceilalti interesati:
Intr-un raspuns primit de la Casa de Pensii Prahova se spune:
"Vechimea in munca utila in ceea ce priveste pensionarea se stabileste proportional cu timpul lucrat. Astfel, in situatia in care o persoana desfasoara activitatea in baza unui contract individual de munca cu timp partial de 2 ore pe zi, in timpul unui an calendaristic realizeaza un stagiu de cotizare de 3 luni."
De aceea insist mereu, pe forum, ca intrebarile legate de pensionare sa fie adresate celor care decid, adica celor de la Casele judetene de pensi sau CNPAS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechimea in munca in cazul contractelor cu timp partial biro gabriela biro gabriela Buna ziua tuturor, In cazul contractelor de munca cu timp partial cum se calculeaza vechimea in munca , pentru pensionare ? a, daca o persoana are un ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime raymona_r raymona_r Va rog sa imi spuneti daca am lucrat in invatamant ca educatoare 4 ani si 5 luni cu ½ de norma si la o alta institutie tot cu ½ de norma dar ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg.............? pacurariu maria pacurariu maria Lucrez in aceeasi unitate din 1990 cu C.M. in 1991 mi s-a redus norma la 1/2 de atunci sunt in aceeasi unitate .Timp de 2 ani consecutiv am avut cumul de ... (vezi toată discuția)