Am fost depistat acum 3 luni de zile de organele de politie conducand pe un drum comunal sub influenta alcoolului.Acestia m-au oprit si m-au pus sa suflu in fiola unde aveam 0.5 in aerul expirat.Am fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sange,acestea fiind 0.95 prima si 0.85 a doua.
Am vorbit cu politistul la telefon de mai multe ori de atunci,el mi-a spus ca nu mi se anuleaza permisul si ca nu voi avea dosar penal pentru ca probele sunt langa limita si nu am opus rezistenta atunci cand am fost oprit,ca el v-a scrie un referat unde v-a mentiona acestea si ca ma voi alege cu o amenda.Precizez ca am cazierul curat nu am alte antecedente.
Intrebarea mea este urmatoarea : Este adevarat ce zice politistul ?
Mi-a mai spus ca dupa ce se termina cu urmarirea penala o sa primesc o foaie cu care imi voi ridica permisul. Este adevarat ?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
O zi buna .
Buna ziua. Dupa lungi asteptari am decis sa sun la parchet unde ar trebui sa fie dosarul sa intreb in ce stadiu se afla in momentul de fata. Doamna de acolo mi-a spus ca dosarul inca nu e solutionat si ca trebuie sa ma prezint la parchet cu buletinul pentru solutionare.Vreau sa doar sa intreb ce se intampla cand ajung acolo si daca ar trebui sa ma duc cu un avocat . Va rog frumos sa imi spuneti ce trebuie sa fac. Va multumesc anticipat!