avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Top cele mai bune profesii juridice
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Top cele mai bune profesii juridice

Buna ziua! M-ar interesa cam care ar fi cele mai tari profesii juridice raportat la 3 criterii de baza ( nu conteaza ordinea lor) :

- venituri obtinute
- volum de munca
- lipsa monotoniei ( posibilitatea de a face cu drag lucruri interesante in fiecare zi )

:-/
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 04:07, 27 Decembrie 2011
Un job b pe cot propriu in care tu sa fi seful tau este recomandat.
Iulian81 a scris:

Dar cum ramane cu profesiile de lichidator judiciar, consultant proprietate intelectuala, expert evaluator, criminalist, detectiv, politist si altele??? :D


lichidator judiciar, consultant proprietate intelectuala, expert evaluator - poti fi si daca NU esti jurist, de asemenea si mediator sau arbitru

politist (aici includem si criminalist) este o specie cu un picior in juridic si celalalt in sistemul militar dupa umila mea parere (chiar daca se spune ca politia e demilitarizata, dar sa numesti maiorul comisar nu insamna ca s-a si facut reforma profunda)

detectiv - meseria asta e inca la inceput....ca si arbitru, detectiv poate fi cam oricine
Eu cred ca orice meserie care cere si profesii juridice e buna daca e de munca si se fac bani multi :)) Profesiile notar si avocat mi se par cam expirate :P
Sa fim sinceri: notarii castiga banii cel mai usor. Nu prea alearga, asteapta clientul sa le bata la usa.
Si, mai ales, cine poate intra in club? Va rog sa ma contraziceti!
In rest, numai bine si "Sarbatori fericite!".
dana13 a scris:
cine poate intra in club?

Cum, cine? Cine este membru PCR = pile, cunostinte, relatii :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce ar trebui sa stie un absolvent de liceu care doreste sa devina jurist Ovidiu Ionescu Ovidiu Ionescu Buna ziua, Sunt dirigintele unor elevi care sunt interesati sa urmeze facultatea de drept. Totusi ei nu sunt bine informati despre ce ar urma dupa ... (vezi toată discuția)
Dobandirea calitatii de avocat Adrian Constantin Adrian Constantin - Politist , organ de politie judiciara cu experienta de 15 ani in domeniu, absolvent al Facultatii de Drept, poate obtine calitatea de avocat printr-un ... (vezi toată discuția)
Avocatura.primire.edili si alte specii care dau din coate ContSters121210 ContSters121210 Nu cumva normele juridice care ingaduie nu stiu caror edili in sens larg si altor categorii socio-profesionale sa le zic, de a deveni avocati definitivi in ... (vezi toată discuția)