avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce ar putea sa faca,un tanar absolvent de facultate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce ar putea sa faca,un tanar absolvent de facultate

sunt ultimu an de facultate,si as vrea sa imi fac o proprie firma,sau ceva,in care sa imi fiu singur director,ca sa nu imi dirijeze nimeni programu,si asa mai departe,ca tanar interprizator,statul ma poate ajuta in vre-un fel?
Cel mai recent răspuns: vera24 , utilizator 15:30, 25 Noiembrie 2011
Vera ti-as recomanda legat ceva de birotica ce folosesc toate firmele sau consumabile.
mercik mult!chiar as incerca ,in primu rand imi trebuie sa ma informez f bine,sa stiu tot ce trebuie....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Birou consultanta+papetarie ?? florin89 florin89 Buna seara, revin si eu cu cateva intrebari 1. O firma de consultanta cu sediul social acasa, doreste sa isi deschida un birou in alta parte (sa nu ... (vezi toată discuția)
Investitii - fonduri nerambursabile pentru tineri (infiintare cresa / gradinita) dezdemona_dezy dezdemona_dezy buna seara am si eu o intrebare referitor la creditul ptr tineri nerambursabil in primul rand as dori sa stiu ce trebuie sa fac am 23 ani vreau sa investesc ... (vezi toată discuția)
Srl sau intreprindere individuala anitsirc anitsirc Cu rusine recunosc ca nu stiam de existenta formei \"intreprindere individuala\". Nu imi este foarte clar termenul... intreprinderea individuala este undeva ... (vezi toată discuția)