avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatorie cu un cetatean strain
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatorie cu un cetatean strain

vreau sa ma casatoresc cu un cetatean albanez,iar apoi sa locuim in Marea Britanie. eu am voie sa calatoresc in Anglia dar el ca cetatean albanez nu are voie. in urma casatoriei el are dreptul de a calatori cu mine in anglia fara a avea nevoie de viza din partea statului albanez?
Cel mai recent răspuns: oliviamagdalina , utilizator 16:54, 22 Noiembrie 2011
Marea Britanie aplica un sistem vamal propriu. Este recomandat ca dupa casatorie sa solicite AMBASADEI MARII BRITANII (nu statului albanez) o viza de intrare pentru membrii de familei. Viza se elibereaza in termen de 3-5 zile si este gratuita.

Daca sotul va avea rezidenta in tara, puteti incerca sa intrati pe teritoriul englez fara viza dar stiu ca au exista anumite refuzuri de intrare pentru membrii de familie, in special la Dover.
multumesc pt raspuns, ati putea sa imi spuneti cum anume ar putea viitorul sot sa obtina rezidenta in romania si in aproximativ cat timp?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Un albanez care a obtinut rezidenta romana poate sa mearga in ue? 88ana 88ana Sunt casatorita cu un cetatean albanez si am optat pentru rezidenta pe teritoriul Romaniei. Dupa obtinerea rezidentei putem merge in Italia fara viza? dar in ... (vezi toată discuția)
Urgent - calatorie ue cetatean cu carte de rezidenta in romania deea18 deea18 Buna seara!am o intrebare sotul meu este cetatean al Republici Moldova si poseda de carte de rezidenta a familiei pe 5 ani intrebarea mea este poate se ... (vezi toată discuția)