am avut permisul anulat pt consum de bauturi alcolice si o sentinta cu suspendare de 1 an si 10 luni care a expirat la 01.10.2011
cum imi pot curata cazierul cat mai rapid pt a putea pleca la munca in strainatate ? va rog frumos , toate societatile de plasare solicita cazier curat ....help, am gresit dar intre timp trebuie sa platesc rata la banca ...
Nu exista o formula magica de a scapa de acest cazier si nici de a grabi termenele legale. Depinde si ce v-a scris in pronuntarea hotararii judecatoresti
buna ziua
in sentinta scrie :
- in baza art 87 alin 1 din OUG 195/2002 la pedeapsa de 1 an 10 luni inchisoare
- in baza articolului 81 c. dispune suspendarea conditionata pe o durata de 3 ani si 10 luni reprezentand termen de incercare potrivit art 82 c.pen
- in baza art 71 alin 5 c. pen dispune suspendarea pedepsei accesorii pe durata suspendarii conditionate a executarii pedepsei
- cu apel in 10 zile de la pronuntare
- pronuntata in sedinta publica azi 26.11.2009
avocatul la care am apelat a spus ca nu are rost sa facem apel desi era prima si singura abatere , era un drum lateral , nu au fost victime si nu a fost lovita nici o masina
- nu am inteles nici ce inseamna suspendarea pedepsei accesorii....
- si am vazut cazuri in care erau implicate persoane accidentate si nu au fost condamnati
Sentinta
rodica05
Buna ziua,
in urma unui proces penru conducerea sub influenta alcoolului sentinta este:
- 6 luni de inchisoare cu suspendare
- perioada de incercare de 2 ... (vezi toată discuția)