avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In ce termen sunt reabilitat de drept?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In ce termen sunt reabilitat de drept?

am avut permisul anulat pt consum de bauturi alcolice si o sentinta cu suspendare de 1 an si 10 luni care a expirat la 01.10.2011
cum imi pot curata cazierul cat mai rapid pt a putea pleca la munca in strainatate ? va rog frumos , toate societatile de plasare solicita cazier curat ....help, am gresit dar intre timp trebuie sa platesc rata la banca ...
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2011
adamelena, utilizator
Cel mai recent răspuns: giv , utilizator 18:08, 24 Noiembrie 2011
Nu exista o formula magica de a scapa de acest cazier si nici de a grabi termenele legale. Depinde si ce v-a scris in pronuntarea hotararii judecatoresti
buna ziua
in sentinta scrie :
- in baza art 87 alin 1 din OUG 195/2002 la pedeapsa de 1 an 10 luni inchisoare
- in baza articolului 81 c. dispune suspendarea conditionata pe o durata de 3 ani si 10 luni reprezentand termen de incercare potrivit art 82 c.pen
- in baza art 71 alin 5 c. pen dispune suspendarea pedepsei accesorii pe durata suspendarii conditionate a executarii pedepsei
- cu apel in 10 zile de la pronuntare
- pronuntata in sedinta publica azi 26.11.2009

avocatul la care am apelat a spus ca nu are rost sa facem apel desi era prima si singura abatere , era un drum lateral , nu au fost victime si nu a fost lovita nici o masina
- nu am inteles nici ce inseamna suspendarea pedepsei accesorii....
- si am vazut cazuri in care erau implicate persoane accidentate si nu au fost condamnati
Intrebare:
Care este concentratia de alcool pe care ati avut-o in sange?
- la testarea cu aparatul Drager a rezultat 1,14 mg /l alcool pur in aerul expirat, era dupa 48 ore de munca in port,
Avocatul a avut dreptate. Sentinta este chiar blanda. In sange ati avut peste 2. Inseamna aproape de coma alcoolica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 87. - (1) conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool Anna-Marria Anna-Marria Buna seara! Am o mica nelamurire,si am observat ca aici se pot rezolva multe..macar din vorbe si sfaturi! In 30.11. 2007 parintii mei au avut un ... (vezi toată discuția)
Sentinta rodica05 rodica05 Buna ziua, in urma unui proces penru conducerea sub influenta alcoolului sentinta este: - 6 luni de inchisoare cu suspendare - perioada de incercare de 2 ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat AlinaCobuz AlinaCobuz Buna ziua! Va contactez pentru un prieten, care anul trecut in 14 iunie a avut accident cu o vaca intr-o alta localitate decat domiciliul, si avea o ... (vezi toată discuția)