avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Daca in urma citatiei unul din succesori nu se prezinta deoarece este plecat in strainatate cu domiciliul necunoscut, iar un altul nu se prezinta deoarece nu mai locuieste la ultima adresa cunoscuta (acesta din urma neinteresandu-se de mostenire timp de 13 ani, cunoscand totusi despre decesul ascendentului sau, dar neprezentandu-se la inmormantare ) cum decurge mai departe actiunea de succesiune ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:22, 7 Octombrie 2008
vaiacondios a scris:

avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Se poate angaja un detectiv particular si se pot afla mai multe detalii.

avocat Claudiu Lascoschi


Cred ca glumiti, exista detectiv particulari poate in Bucuresti, dar in alte localitati si nu-mi imaginez ca o procedura succesorala se poate transforma in urmariri cu detectivi.


Nu este vorba de urmariri asa cum gresit credeti, ci de cautarea persoanei care pt dvs este disparuta.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. doresc să fac arborele genealogic, însă nu cunosc ... corinabita corinabita Bună ziua. Doresc să fac arborele genealogic, însă nu cunosc prea multe date despre bunicul meu(nu l-a recunoscut pe tatăl meu). Pot cere informații ... (vezi toată discuția)
Desfasurare proces clucer clucer Buna ziua, A dori sa stiu in cazul in care paratul dintr-un proces nu e de gasit si nu se prezinta exista un nr maxim de infatisari la care este chemat?Cum ... (vezi toată discuția)
Cautare familie biologica dlf dlf Mama mea m-a nascut de tanara, tata ne avand declarat niciunde.Aceasta a murit cand eu aveam 2 ani si atunci am fost adoptat.As dori sa stiu cum pot afla care ... (vezi toată discuția)