avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... acuzat de rapirea propriei mele fiice
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

acuzat de rapirea propriei mele fiice

am o fetita dintr-o relatie de concubinaj,,acum nu mai sunt impreuna cu mama ei,,,dupa ce mama ei a tinuto 2 luni la ea ,am luat si eu fetita la mine dar mi sa impus de catre fosta concubina sa-i readuc fetita dupa 3 zile. eu am refuzat acest lucru deoarece locuim in orase diferite si la distanta foarte mare,, fac 2 zile doar pe drum,deci practic as petrece doar 1 zi cu fiica mea. dupa ce au trecut cele trei zile am fost informat ca sunt cautat pt rapire,,deci a fost depusa o plingere pe numele meu la politie de fosta concubina,cum ca eu miam rapit copilul,,,este posibil asa ceva in conditiile in care copilul a fost recunoscut de mine (tatal)si are numele meu pe certificatul de nastere,,nu exista nicio hotarare judecatoreasca cu privire la custodia minorei si nici nu am fost casatoriti vreodata,,este posibil asa ceva?? imi iubesc copilul foarte mult si imi doresc sa petrec si eu mai mult timp alaturi de copilasul meu,,,nustiu unde am gresit???poate ma ajuta cineva,caci nu pot sa cred ceea ce mi se intampla. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 22:57, 19 Decembrie 2011
Off topic:
Pariu pierdut!!

Distanta de la A la B este egala cu distanta de la B la A.
Distanta de transport a minorului la domiciliul parintelui necustodian de la cel custodian, indiferent de sex, este aceeasi, tracasarea si oboseala copilului idem, daca nu cumva parintele necustodian dispune de elicopter, dar aceasta ipoteza cade, fiindca posesorul de elicopter , cu certitudine, dispune de cea mai profunda dragoste pentu minor si este parintele perfect.
Ultima modificare: Luni, 28 Noiembrie 2011
Martonze, utilizator
in primul rand as dori sa va multumesc pt (incurajari),,as mai vrea deasemeni daca imi permiteti sa lamuresc cateva aspecte referitoare la problema mea:;eu sunt tatal copilului asa cum este si fosta concubina mama copilului,asa cum ea vrea custodia o vreau si eu,intrabarea este cine se gandeste la binele copilului intradevar??? pt ca pe mine doar asta ma intereseaza,,copilul sa aiba o casa cu toate utilitatile,o gradinita decenta,o educatie decenta,sa fie hranita decent etc.etc,,toate astea mama ei nu i le poate oferi ba din potriva,,,pt ca mama ei este o femeie de moravuri usoare,sa nu zic altceva,,tocmai deaia neam si despartit,,nu a avut niciodata un loc de munca si nici acum nu are,locuieste in apartamentul mamei sale de numai 35 m patrati impreuna cu alte 4 persoane,nu au aragaz si nici frigider,,hraneste fetita numai de la fastfood,,in acea casa se fumeaza zi si noapte in prezenta copilului,,se vorbesc cuvinte obscene in prezenta copilului,imparte acelasi pat cu iubitul ei si copilul de numai 2 anisori etc.etc..acum eu va intreb pe dumneavoastra cum ati proceda daca ati fi in pielea mea? asta in conditiile in care eu am 2 case,locuiesc doar cu mama mea,,am un loc de munca (administrator la propria firma de constructii),am un venit,,ma rog nu foarte mare, dar imi permit sa ofer copilului meu toate cele necesare,,o casa cu propria ei camera,,jucarii,o bona,o gradinita decenta si mai ales o hrana sanatoasa de care are cea mai mare nevoie acum copilul, in opinia mea. un alt aspect ar mai fi ,,faptul ca eu am luat copilul de la mama ei si am mers 2 zile cu masina;;;da este adevarat,pt un copil de 2 anisori este obositor,,eu as fi fost foarte multumit sa aud ca fetitei mele nui lipseste nimic si creste in conditii decente, pt ca atunci nu as fi avut nimic impotriva mamei sale sa o creasca ea sau sa obtina custodia fetitei,ba din contra,,nustiu daca ma intelegeti! dar atunci cand se intampla ce am relatat mai sus,eu in calitate de TATA voi merge pana la capatul pamintului si mai departe daca este nevoie,,si nu voi permite nimanui niciodata sa isi bata joc de copilul meu,,fie ia chiar si mama copilului,,cat este ea de mama asa cum spuneti dv,,eu nu ma voi ruga nici de ea si nici de instanta sa imi dea mie custodia copilului,eu voi demonstra cu DOVEZI instantei de judecata conditiile in care a fost crescuta si educata fetita in cele doua luni in care a locuit la mama ei,si voi lupta atat cat ma tin puterile sa imi cresc copilul in conditii omenesti.. atat am avut sa va zic..va multumesc

In conditiile descrise consider ca asistat de un avocat puteti castiga domiciliul minorei la dvs. In instanta solicitati efectuarea unei anchete sociale la mama.

Nu va lasati intimidat, legea va va ajuta daca interesul superior al minorului este sa aiba domiciliul la dvs.
cu tot respectul,,va multumesc,am vazut multe raspunsuri la intrebari,,din partea dumneavoastra domnule avocat,parerea mea este ca, pe langa faptul ca va implicati, raspundeti sincer si in temeiul legii la toate aceste intrebari aveti si un suflet mare..pt asta sunteti demn de respect si va apreciez pt tot ceea ce faceti pt noi toti cei care avem atata nevoie de aceste sfaturi ,,pt mine cel putin aceste sfaturi si indrumari valoreaza viitorul fiicei mele si pt asta tin sa va multumesc inca o data..va doresc mult succes in tot ceea ce faceti
catacata2011 a scris:

copilul a fost crescut de amandoi pana cand ea a fugit de la mine si a luat si copilul fara incuviintarea mea,,ulterior am luat eu fetita si acum este la mine,eu spre deosebire de ea am luat fetita cu incuviintarea ei si tot ea ma acuzat de rapire..de cand sa nascut fetita doar eu am lucrat si am intretinut familia cu absolut totul,pot demonstra asta cu acte si martori,,in schimb ea nu a lucrat niciodata si nici acum nu lucreaza,,deci nu are niciun venit



daca acum copilul este laq dvs. si eu cred ca, daca aveti un avocat bun si dedicat aveti castig de cauza. probelma , de cele mai multe ori se rezuma la modul de administrare a porbelor.

Alte discuții în legătură

Dobandirea custodiei minorului de catre tata catacata2011 catacata2011 am o fetita dintr-o relatie de concubinaj,are doar 2 ani si 4 luni,,,vreau sa cer custodia fetitei in instanta,,am foarte multe dovezi impotriva fostei ... (vezi toată discuția)
Custodie unica giulya93 giulya93 buna seaara sunt in proces cu fostul concubin pentru custodia copilului de 3 ani.se poate sa obtin custodie unica sau comuna ?adica daca tatal este un betiv si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt mama a doi bebeluși (unul de 2 anișori, celălalt ... Treb Treb Buna ziua, Sunt mama a doi bebeluși ( unul de 2 anișori, celălalt de 2 luni ), născuți dintr-o relație cu un cetățean german, eu având cetățenia ... (vezi toată discuția)