avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RIL admis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RIL admis

ICCJ s-a pronuntat, prin Decizia nr.27/2011, in sensul ca:

Acţiunile în acordarea de despăgubiri băneşti pentru imobilele preluate abuziv, imposibil de restituit în natură şi pentru care se prevăd măsuri reparatorii prin Titlul VII al Legii nr. 247/2005, îndreptate direct împotriva Statului Român, întemeiate pe dispoziţiile dreptului comun, ale art. 1 din Primul Protocol adiţional la Convenţia pentru apărarea drepturilor omului şi libertăţilor fundamentale şi ale art. 13 din această Convenţie, sunt inadmisibile

Decizia nu a fost publicata, pana la aceasta data, nici pe site-ul ICCJ, nici in MO.

Intrebare: unde as putea gasi continutul recursului? Despre continutul deciziei nu intreb, dearece nu cred ca a fost motivata pana acum (pronuntarea a avut loc pe 14.11.2011).

Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 11:25, 3 August 2012
in ce monitor oficial a fost publicata motivarea RIL admis prin decizia 27/2011 ? daca a fost publicata evident .
multumesc anticipat pentru raspuns si cu scuzele de rigoare daca nu am cautat eu pe net mai amanuntit
Stimată doamnă,

Este vorba de MO 120/17 februarie 2012.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri legea 10 soranastavros soranastavros La 1 martie 2011 ICCJ a hotarat ca statul roman trebuie sa ma despagubeasca cu un teren in natura si o suma de bani (marisoara ).Cu terenul e oarecum rezolvata ... (vezi toată discuția)
Se poate considera "suspendat" fondul proprietatea? fgs fgs Din jocul combinat al prevederilor art. 46 al Convenţiei Europene a Drepturilor Omului la care România a aderat în 1994 precum şi a prevederilor ... (vezi toată discuția)
Aplicarea ougnr.10/2013 petricadracea petricadracea “ Curtea Constitutionala a Romaniei a declarat neconstitutionale doua prevederi prin care statul putea sa restituie in 10 ani despagubirile pentru ... (vezi toată discuția)