avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un caz clasic de talharie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un caz clasic de talharie

Buna seara!
As vrea sa va cer sfatul intr-o problema.Am un prieten care a fost implicat in talharirea unei case de amanet.Este tanar , a fost victima presiunii anturajului si este si la prima abatere,si regreta fapta .ce credeti ca i se poate intampla?
Bunurile furate au fost recuperate in totalitate , si acum nu stie ce sa faca!
Ce credeti ca ar putea pati? Si ce ar trebui sa faca el?:sorry:
:((
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 18:44, 6 Decembrie 2011
Aparent CCR si-a facut un obicei in a declara neconstitutionale orice prevederi bune cu care a venit Lg 202/2010 si care ajuta la aerisirea procesului penal.#-o
La mai multe exceptii de neconstitutionalitate admise!
Ultima modificare: Marți, 6 Decembrie 2011
ContSters178374, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum functioneaza art.320 ind 1 cpp? poate fi anulat? id_store id_store Situatia este urmatoarea: in urma unui proces pentru ucidere din culpa, sentintei initiale i s-a aplicat art 320 ind 1 deoarece s-a mers prin recunoasterea ... (vezi toată discuția)
Lege penala favorabila in baza 320 ind.1 cprp Redondo Redondo Buna ziua. Sora mea a fost condamnata la o pedeapsa de 4 ani cu executare pentru un furt calificat. Hotararea a ramas definitiva la data de 20.01.2011. Nu a ... (vezi toată discuția)
Competenþa materialã a judecãtoriei irbo irbo m-am incurcat in actualizarile CPC...care mai este competenta materiala in prezent? pana in 100.000 RON la judecatorie sau pana in 200.000? #-o ms mult (vezi toată discuția)