avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... proba copie document in instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

proba copie document in instanta

Buna ziua,

Va rog sa-mi spune-ti daca o copie a unui document are valoare in instanta ca si proba?
(documentul reprezinta o decizie de incetare a contractului de munca - nu are titlu documentul dar din context asta reiese)
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:34, 30 Noiembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
terianca a scris:

Buna ziua,

Va rog sa-mi spune-ti daca o copie a unui document are valoare in instanta ca si proba?
(documentul reprezinta o decizie de incetare a contractului de munca - nu are titlu documentul dar din context asta reiese)
Multumesc.

Dati-ne mai multe detalii despre forma si continutul acelui document ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere chemare in judecata lumifatu lumifatu as dori mult sa ma ajute si pe mine cineva cu un model de cerere chemare in judecata a unui angajator. in plus doresc sa fac o contestatie la decizia de ... (vezi toată discuția)
Notificare dupa perioada de proba Carmen-Bianca Carmen-Bianca Buna ziua, Va rog imi puteti spune si mie cum poate inceta un contract individual de munca incheiat pe perioada nedeterminata dupa expirarea ... (vezi toată discuția)
Revisal Alexandrarotaru Alexandrarotaru Buna ziua. Am o nelămurire ... Am solicitat de la itm un Revisal , iar din conținutul acestuia reiese ca un angajator de la un loc de munca anterior nu ... (vezi toată discuția)