Aflu de la TV ca o lege privind petrecerile a trecut de senat fara a fi discutata si mai are un pas pina la aprobare. Aceasta lege prevede incuviintarea petrecerilor cu semnaturile vecinilor.
Sunt terifiat de ce se va intampla, pina acum situatia era tinuta cit de cit sub control de Legea 61.
- cine va controla in miez de noapte care vecin a semnat si care nu?
- cine va putea spune care vecin a semnat si la care s-a imitat semnatura?
- pe cite etaje dintr-un bloc trebuie luate semnaturi? Uneori, daca e muzica prea tare se aude si de la etajul 10!
- cine si de ce are interes sa fie si mai mare nebunie decit este cu pastrarea linistii publice prin aducerea acestei legi? Daca nu ma insel, politia recomanda in trecut luarea semnaturilor vecinilor fara a fi legala procedura.
Scriu aici sa va intreb ce se poate face ca sa oprim aceasta lege de la a fi votata?
Nici nu vreau sa-mi imaginez ce va face politia in miez de noapte cind vine sa controleze cine a semnat si cine nu. Pina verifica ei petrecerea va continua, noi nu vom dormi si asta e foarte grav. Se vor gasi mereu puncte slabe ale acestei legi prin care sa fie ocolita si noi terminati de fiecare data cind vreunu va da petrecere.
Ce se poate face ca sa oprim aceasta lege?
Vecina sensibila
julie88
stau la bloc la etajul 1.sunt venita acasa de la facultate cam de o luna.am obiceiul de 2- 3 ori pe saptamana mai ales cand fac curatenie sa ascult muzica mai ... (vezi toată discuția)
Vecin deranjant
emihin
Buna ziua,
Doresc sa va cer ajutorul in problema cu care ma confrunt de ceva vreme: ne-am mutat intr-un imobil nou in care aproape fiecare zi/ noapte este ... (vezi toată discuția)