avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Despre prenatal si indemnizatia pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Despre prenatal si indemnizatia pentru cresterea copilului

daca am lucrat 3 ani cosecutiv si acum sunt casnica , mai beneficiez de bani pentru copil in ideea de a face un copil?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:23, 4 Decembrie 2011
Pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC pana la 2 ani trebuie ca in cele 12 luni premergatoare nasterii sa aveti venituri din salarii, din activitati independente sau agricole sau perioade asimilate (somaj indemnizat, concedii medicale, concediu de maternitate, studenta la zi, eleva etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca platesc cas beneficiez de indemnizatie pentru ccc? tunyogiizabella tunyogiizabella Buna ziua as vrea sa va intreb daca eu imi platesc fiecare luna ceas ul timp de 12 luni si raman insarcinata beneficiez de concediu de maternitate si de bani ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului symonane symonane Buna ziua! Eu lucrez la o firma din data de 11.02.2013 si am ramas insarcinata, eu ar trebui sa nasc pe 17.05.2014. Deoarece am o sarcina cu probleme o sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru crestere copil MIRONESCUMADY MIRONESCUMADY Buna ziua sunt angajata unei firme de 6 ani si jumatate dar vreau sa mi dau demisia pentru ca trebuie sa fac unele lucruri ok, de aceea va intreb daca eu mai ... (vezi toată discuția)