avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... RETRAGERE PLINGERE ADRESATA DNA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

RETRAGERE PLINGERE ADRESATA DNA

AM facut o plingere la DNA impotriva fostului angajator pe data de 19.05.2011 prin E-MAIL si pe data de 04.12.2011 am fost chemat la politie.
AM scris ca mi-au fost incalcate drepturile banesti si orice institutie mia trimis catre instanta de judecata.
AM fost chemat la politie agentul care se ocupa de cazul meu ma intrebat cum procedezi mergi mari departe sau iti retragi plingerea si mia spus ca primesc un raspuns de la procuratura.
IAM spus agentului ca am facut sesizare acum 2 luni mia zis ori te claseaza ori chemat sa fie retrasa sa fie inchis cazul.
MIA spus ca in instanta dureaza un proces ptr conflict de munca.
DE la procuratura o sa primesc un raspuns o sa mi sa raspunda conform carui articol neinceperea urmarii penale impotriva angajatorului.asta o sa primesc raspunsul.
NU ma afecteaza cu nimic
Cel mai recent răspuns: silviu35 , utilizator 17:10, 4 Decembrie 2011
care este intrebarea???????
NU mai incepe urmarirea penala impotriva angajatorului si nu mai ma judec in instanta.
AM spus agentului de la politie care sa ocupat de cazul meu ca pe data de 07.10.2011 am facut o sesizare la DNA si iam spus sa o claseze mia spus ca o sa ma cheme ca sa nu mearga mai departe.
PRIMA plingere am facut-o pe data de 19.05.2011 la DNA si acum am fost chemat la politie dar mi-am retras plingerea unele probleme am rezolvat cu fostul angajator dar raspunsul de la procura va fii neinceperea urmariiri penale impotriva angajatorului.
RASPUNSUL care este in final neinceperea urmarii penale.
CINE imi raspunde la intrebarea mai sus adresa ca sa fiu cu inima impacata daca mi-am retras plingerea nu ma mai judec cu fostul angajator.
CER ca moderatorul daca poate sa imi raspunda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cind iti retragi plingerea de la parchet ContSters233635 ContSters233635 CIND iti retragi plingerea de la parchet sau DNA cind reclami pe fostul angajator ca au fost incalcate drepturile banesti si apoi in instanta conflictul de ... (vezi toată discuția)
Plingere penala retrasa antonio123 antonio123 AM facut scris o plingere penala la DNA ptr fostul meu angajator si a fost data de parchet la organele politie. AM fost chemat la politie sa ma intrebe mai ... (vezi toată discuția)
Plingere penala antonio123 antonio123 AM facut o plingere la parchet la un angajator unde am lucrat,in plingerea scrisa daca nu am avut documente sa le anexsez am scris ce sa intamplat. AU fost 2 ... (vezi toată discuția)