avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Calatorie cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Calatorie cu minor

Cum calatoresc cu minorul daca locui toti 3 in strainate in cazul divortului tatal nu e dispus sa mearga nici la consulat nici la un notar datorita costurilor si nu pt ca nu e deacord. Copilul meu trebuie sa pastreze legaturile si restul familiei din Romania sau alte tari. Cum se realizeaza acest lucru. Divortul e pe rol si am cerut acest lucru . Instanta se poate pronunta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:00, 7 Decembrie 2011
Daca ii cereti sa se pronunte si asupra acestui aspect, se va pronunta. E in interesul copilulul ca acesta sa pastreze legaturi si cu ceilalti membrii ai familiei, instanta va gasi solutii si pt acest aspect daca tata nu-si da acordul ca nu vrea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort marya2008 marya2008 In primul rand vreau sa va spun ca sunt casatorita de 3 ani jumatate, avem un copil de 3 ani impreuna. Au existat neintelegeri intre noi, dar acum o luna ... (vezi toată discuția)
Divort Marian_sever Marian_sever Buna eu si fosta sotie am depus o cerere de divort in Romania la un notar public pentru ca divortl va fii pe cale amiabila tin sa precizez ca locuim in ... (vezi toată discuția)
Divort fara acordul unuia dintre soti cathyis cathyis Buna ziua. Sunt casatorita de 10 ani,dar noi locuim impreuna de 15 ani, in urma mariajului au rezultat 2 copiii cu varste de 8 si 4 ani. Cu putin timp in urma ... (vezi toată discuția)