nu are rost sa merg la serviciu deoarece ei vreau cu orice pret sa recupereze acei bani,si eu mergand la serviciu le dau ocazia s-o recupereze,deoarece ei se bazeaza foarte mult pe aceea declaratie a mea,si doar banii sunt la ei nu?in al doilea rand eu nu mai vreau sa am de-a face cu asemenea oameni,iar din moment ce m-au chemat sa lichidez inseamna ca in final ei m-au dat afara,iar cand ma duc au de gand sa ma puna sa semnez ceva in acest sens.oricum eu am facut o plangere la itm,si daca e necesar o sa merg si mai departe,desi recunosc ca mi-e frica,nu am mai fost niciodata implicata intr-un proces,nu am bani de cheltuit pe avocati,dar o sa vad eu.nu sunt singura care a patit ceva in aceea firma si sper sa pot sa arat lumii intrgii cine sunt ei si cum fura fara nerusinare,pt sambete si duminici lucrate la 8 ore ne-au promis la fel ca ne platesc 25%,si primeam 12,14 lei.unde mergeau restul banilor?plus tichetele de masa in fiecare luna nu se dau integral la toti angajatii,cica s-a facut o gresala.la ei e normal sa faca o "gresala".am patit si asta.
Daca v-au desfacut ilegal contractul de munca pueti sa atacati acest lucru in instanta in termen de 30 de zile. Daca nu ati primit drepturile banesti asa cum au fist stabilite prin contractul individual de munca, inclusiv sporurile aferente si tichetele de masa le puteti solicita, conform art. 283 din Codul muncii in teremen de 3 ani. Aceste cereri sunt scutite de taxa de timbru si timbru judiciar.