avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare

buna ziua,intr-un proces de iesire din indiviziune,in intampinare se poate cere impartirea cheltuieliilor?pe cota parte?sau toate cheltuieliile din timpul procesului sa se imparta pe cota parte?expertizele,taxe,etc...
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 15:35, 8 Decembrie 2011
De obicei, cand partile cheltuiesc bani intr-un proces civil atat de reclamant cat si de parat, daca instanta constata acest lucru prin inscrisurile depuse la dosarul cauzei va dispune compensarea partiala sau totala a cheltuielilor de judecata facute de cele doua parti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune codrut01 codrut01 In urma dezbaterii succesiuni mamei mele, am primit un certificat de mostenitor prin care se spune ca mostenesc o cota de 1/2 din terenurile inscrise intr-un ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune gheorghelupu gheorghelupu sunt implicat intr-un proces de iesire din indiviziune cu niste rude ,specific ca sunt chemat ca parat,si nu am formulat cerere de intervenient in nume propriu ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune imobil bucuresti rbi rbi Eu si o verisoara am mostenit un imobil in bucuresti, constand din teren 800mp si constructie (casa). As dori sa ies din indiviziune, cumparand partea care ... (vezi toată discuția)